The Man From Toronto-előzetes: Hart & Harrelson

Olyan durva, hogy valaki elhitte a Netflixnél stúdiónál a Hitman’s Bodyguard után: Patrick Hughes az új akciórendező. A tegnapi képeknél még nem ugrott be, de a mostani előzetes után mindeképp megnéztem volna, hogy milyen ilyen csúnya ez a film. Bár a humor esetleg működhet, de trailer rég tört le ennyire.

Kevin Hart csak egy jó kis airbnb szállást akart, bérgyilkosnak nézték, és össze kell fognia a tényleges bérgyilkossal.

11 hozzászólás a “The Man From Toronto-előzetes: Hart & Harrelson” bejegyzéshez

 1. A Netflix csak megvette tavasszal a filmet a Snytól, akiknek dolgozott a rendező, de szerintem érdemes túllépni azon, hogy 1. a kinézetért a rendezőt vesszük elő (ő okéz, de van valaki, aki konkrétan felel ezért), 2. az akciójelenetekért őket szidjuk vagy istenítjük – tudom, hogy ilyet nem írtál, de basszus, komolyan vannak olyanok, akik azt hiszik, hogy a legtöbb rendezőnek köze van ilyesmihez technikailag (megint csak: nyilván a tervezési fázisban neki van ebben döntési joga, de ettől még bólogatni kell csak szokszor)

 2. Hulladéknak néz ki, de az “Objection!”-on felröhögtem, egy “Hearsay” jöhetett volna mögé.

 3. Winnie:

  A Hitmans bodyguard legnagyobb vizuális hibája a bután elmosott fényezés, alig vannak tiszta képek, egyszerűen hülyén néz ki.

  itt ugyanez jön ki. tök más az operatőr is, úgyhogy ez 100%, hogy Hughes-nak tetszik -> forgalmazó (az eredeti), vagy producer miért erőltetné ezt? ahogy írod technikai dolog, ő a közös metszéspont, úgyhogy Humannek abszolút igaza van.

 4. Fingós – hányós poénok :)

  Klasszikus van itt készülőben. Remélem lesz Melissa McCarthy cameo.

 5. Volt már egy igencsak hasonló film Central Intelligence néven ha jól emlékszem…

 6. @Zombeeka

  Volt bizony és az is “mekkora klasszikus volt”. Sajnos volt szerencsém moziba megnézni (mentségemre szóljon ajándék jegy volt mert Rock + Kevin Hart biztos jó lesz – gondolta a barátnőm.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.