A Marvel és a Star Wars felvásárlása nyírta ki a Tron Legacy folytatását kvázi

Joseph Kosinski (Top Gun Maverick, Tron Legacy) rendező a Vulture-nak adott interjút – amiben amúgy rengeteg kérdésre válaszol az új Top Gunról – , és az alapján már azt is nehezen hitte, hogy a Legacy zöld utat kapott. Ellenben amikor az Olivia Wilde köré tervezett folytatásról volt szó, addigra a Disney már megváltozott a Star Wars és Marvel felvásárlásával, immáron ezekben látták a fantasy és science fiction tartalmaik jövőjét a stúdiónál.

Avagy annyira nem kell felháborodni, meg hát a Tron sem az a vadiúj IP volt, bár talán épp ezzel a résszel lépett volna sajátabb utakra.

What happened to the Tron: Legacy sequel? 
I got so close. I really tried. I got close in 2015, and Disney pulled the plug on it. I hadn’t built anything, but I had the whole movie storyboarded and written. I was really excited because it was inverting the idea: It was all that stuff coming into our world, and it was about the blending of the two. But it was a different Disney by 2015. When I made Tron: Legacy, they didn’t own Marvel; they didn’t own Star Wars. We were the play for fantasy and science fiction. And once you’ve got those other things under your umbrella, it makes sense that you’re going to put your money into a known property and not the weird art student with black fingernails in the corner — that was Tron. And that’s okay. Had I made Tron: Ascension, I wouldn’t have made Only the Brave, and I wouldn’t have made the movies I made. But remember, the first Tron was not a hit when it came out. It’s a cult classic. And if Tron: Legacy’s becoming the same thing, I couldn’t be more thrilled.

human
írta
2022. 06. 03. 16:38
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “A Marvel és a Star Wars felvásárlása nyírta ki a Tron Legacy folytatását kvázi” bejegyzéshez

 1. Utálom a Disneyt, hogy mindenből szart csinált, mint a Star Wars és tucat képregény filmek, de én pl. imádtam a Tront (tudom nem a legjobb és vannak hibái) de azt el kell kaszálni😔😒 Semmi új csak a régi rajzfilmek újra, tele téve PC és minden mással, mert most ez a trend

 2. Nagyon tetszett anno a Legacy, de szerintem ez a Tron eléggé egypoénos dolog, rohadt menő és egyedi a látványvilág, de a ‘sztori’ nem kiált folytatásért, pláne nem univerzumépítésért, mint a Star Wars vagy a MCU.

  + feloszlott a Daft Punk :(

 3. Fúú micsoda innovációs ötlet. Nem mi megyünk az ő világukba, hanem ők a miénkbe. Fantasztikusan hangzik…

 4. Azt inkább az agyatlan sztori és a gyenge bevétel nyírta ki.
  Tökéletes látvány, tökéletes zene, de a sztorira már nem volt “pénz”..

  Kell a diszk, hogy ki tudj menni a világunkba.
  De ha Klu kijut a diszkkel, akkor viszi a seregét!
  HOGYAN?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.