Heti mozibemutatók: június 2.

Nem sok minden volt talonban, mondjuk odakinn hasonló a helyzet, a nagy stúdiók nem hittek annyira a nyárban? Pedig van itt pénz, ahogy Maverick mutatta. Jövő héten jönnek a dinoszauruszok, addig…

  • Le Trésor du Petit Nicolas / Little Nicholas’ Treasure (A kis Nicolas és az elveszett kincs) – francia, 6 éves besorolásos gyerekeknek szánt vígjáték.
  • Super-héros malgré lui (Badman – A nagyon sötét lovag) – 82! perces francia akció vígjáték, amiben egy szuperhős film színésze hazafelé balesetet szenved, és utána azt hiszi tényleges szuperhős.
  • Cette musique ne joue pour personne (Szerelmes nehézfiúk) – francia dráma sokszálas szerelmi film.

human
írta
2022. 06. 03. 17:05
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: június 2.” bejegyzéshez

  1. Kivancsi vagyok a Badmanre, csak nem cseszik el, mint az utolso filmjuket a ’30 jours max’-ot.. a Babysitting meg Alibi nagyon jok voltak.

  2. Badman oltári jó, elejétől a végéig szakad mindenki a röhögéstől a teremben. Utoljára francia vígjátékon a Nicky Larsonon szórakoztam ilyen jól, nem meglepő, ugyanaz a csapat készítette.

  3. Köszi,hogy leírtad ezt a Nicky Larson hivatkozást!Így biztos,hogy nem nézős ez a Badman.

  4. Szégyen vagy sem, engem ez a francia brigád szórakoztat. Kb. bármelyik filmjüket (Nicky Larson, 30 nap, Alibi, Hozzam jössz, Babysitting 1-2, stb) szívesen megnézem, mert hozza az elvárt – nyílván nem túl magas – szintet, és itthoni filmnézésre tökéletes.

  5. Badman azoknak fog tetszeni akiknek az Adam Sandler filmek is bejönnek. (Tehát a nagy átlagnak) Egyszerű mint a faék, nekem inkább cringe volt mint szórakoztató de hát ízlések és pofonok, még jó h nem én fizettem a jegyet hanem meghívtak, 4/10.

  6. Legutóbbi filmjük (30 akármi…) hulladék volt, de az azt megelőzőek meglepően jók! Bár, azt nem is tudtam, hogy a Nicky Larson is az ő agyszüleményük…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.