20 hozzászólás a “Vajon hány rekordot dönt majd meg” bejegyzéshez

  1. Remélem, annyira túllépi, hogy kénytelenek lesznek még egy folytatást csinálni. :)

  2. Az egy dolog, hogy már az előző film is kurva kínos volt és ez is annak néz ki, de azt kikérem magamnak, hogy a dínók konkrétan szarabbul néznek ki, mint a 93′-as Jurassic Parkban. :D

  3. Még nem uncsik a 3 centire van a fejétől de nem eszi meg az embert jelenetek?

  4. Ahogyan a gyerekek lefutják majd a dinókat vagy ahogyan a főszereplők minden veszélyes helyzetet csodával határos módon túlélnek újra és újra, szörnyen izgalmas lesz…Remélem azért pár statisztát megesznek a dinók, hogy legyen valami minimális izgalom a filmben.
    A látvány amire nem lehet panasz.
    Jó lesz ez itthon tékàból.

  5. A JP szereplők miatt remélem, megdönt pár rekordot. De, ha ők nem lennének, pont nem érdekelne. Szerintem sokan vannak így, szóval tuti sokan megnézik majd.

  6. Olyat lehetne kérni, hogy az első 5 percben az összes visítozó gyereket, szomorúan néző kutyát, asztma gyógyszert otthonhagyó retardáltat, öregotthonban punnyadó mammert megegye valami random dinó? Csak hogy nulla fölé hozzák az élvezeti értéket.

  7. A legelső JP film iránti tiszteletből kötelező lesz még ezt a (remélhetőleg) búcsúepizódot megnézni…Csak hogy ezzel is emlékezgessünk magunkat, hogy egyetlen igazi Jurassic film volt, az pedig a 93-as Jurassic Park. Azon kívül egyedül a Jurassic Park 3 ért volna még valamit a szögegyszerű menekülős film mivoltával, csak az elcseszett Lost world már addigra kiölte az ideget a műfajból. A JW steril és lélektelen lett, a Bukott birodalomnál pedig szerintem nehéz rosszabb Jurassic filmet csinálni, az eddig az abszolút mélypont, annál talén egy fokkal ez jobb lesz. Már csak úgy is, ha nem lesznek mutáns-hibrid szuperdínókkal kastélyszobákban kergetőzések…

  8. Tisztelgés az első film előtt azzal hogy megnézzük ezt az igénytelen cahsgrab f*st?Felnevettem, köszi.

  9. Szerdára megvan a jegy! Már nagyon várom! Remélem gigasiker lesz és ontják majd a dínós filmeket! Jó lenne egy Turok vagy Dino crisis feldolgozás is.

  10. Én No Way Home környéki bevételt tippelek simán, megtolták a marketinget rendesen.
    Az emberek pedig visszaszoktak a moziba.
    Nyár van, “trilógia zárás”, több korosztályt megmozgat…minden adott a kihagyhatatlan ziccerhez, és ez meg is lesz.
    (talán a Lightyear meg Gru bezavarhat, de simán lehet h elmenetel durván a Thor 4-ig)

  11. Nekem mondjuk az a fura, hogy emberek nem azt kívánják, hogy végre “nagyon jó” legyen a film, hanem azt, hogy gigasiker legyen, akkor is, ha az egész egy fostenger.

  12. Ezek után senki ne merje szidni a predi/Alien franchise-t:DDD nem is értem, hogy játszhattam el a mozi gondolatával.. földbedöngölik gyerekkorom egyik nagy kedvencét…jójó ne kiabáljam el, amíg nem láttam a produktumot, de túlnyomó többségben az a tapasztalat, hogy ha ultragagyi a poszter, gagyi a film is. És ezek a poszterek tovabbra is ÜBERGAGYIK:DDD

  13. Ez még nekem is szörnyű volt. Én védtem valamennyire az eddigi részeket, de ahol már nekem is feltűnik a szörnyű CGI, akkor az már nagyon nyilvánvaló. A két főhős között semmi kémia nincsen, a kiscsaj idegesítő. Máshova néznek a szereplők, mint ahol a dínók lennének, értelmetlen, logikátlan. Végig fogtam a fejem. Az előző két résznél valahogy el tudtam vonatkoztatni a rossz történettől és a hülye szereplőktől, de itt már nem sikerült.

  14. Teljesen rendben volt!

    Két főhős között nincs kémia? :D
    Ki itt a két főhős? (kapásból ráhúzható ez 5 karakterre)

    “Máshova néznek a szereplők, mint ahol a dínók lennének”
    Mivan? :D ezen kiégtem… kit érdekel ez most komolyan?

  15. Matt89,

    Részemről, amiben Grant és Sattler benne vanak, ők a főszereplők. A köztük lévő kémiára meg nem lehet panasz. :))
    Ezta filmet már azelőtt divat volt utálni, higy megjelentek az első előzetesek. A bemutatók óta meg egymásba könyökölve versenyeznek a kritikusok, hogy ki tudja jobban köpködni a filmet. Pedig a film nem rossz. Hozza, amit hoznia kell.

  16. jaja, a gonosz kritikusok biztosan már megint összefogtak!!! (/s nyilván)

    számomra teljesen furcsa, hogy a lófaszt kereső kritikusokból a rosszindulatot nézitek ki szemben egy amorális milliárdos vállalat termékével, amit valamiért védeni akartok, mintha ebben a feltételezett harcban utóbbi lenne az esélytelenebb, az underdog, mintha a kritikák 1-1 blockbusternél bármit számítanának a 100 millárdból összetákolt reklámkampány ellenében.

  17. human, te is tudod, ha egy film sok rossz kritikát kap, az emberek nem fogják megnézni még akkor sem, ha esetleg tetszene nekik, mert mást keresnek/látnak benne, mint a hivatásos kritikusok. Szóval, igenis számít, mint ahogy itt is számítani fog. Egy héttel ezelőtt még 165-200 millió dollára tették a nyitást. Pár napja megjelentek a kritikák, és ez a várakozás lement 125 millióra. Szóval igen, a kritikusok a véleményükkel igenis befolyásolják egy film bevételét, nézőszámát.

  18. hannah: akkor nem lett volna minden Transformers film kasszasiker. És akkor a jó blockbustereket is fel tudnák húzni, és egy Edge of Tomorrow nem bukna. Mondom, az utóbbi 5-10 év legszomorúbb ráismerése nekem az volt (nyilván filmes témában), hogy míg a cégek épp falhoz állítják a kritikusokat szépen lassan, hogy ők a gonoszok (mint számodra is épp), addig a szavuk valójában szinte semmit nem ér egy blockbusternél. A bevételi várakozás nem miattuk csökkent tisztán, ez 1000%. Nézd meg tökéletesebb példának a Venomot: rosszabb metacritic szám mint a JW, és iszonyat siker, a második rész javított metacriticen és sokkal kevesebbet hozott, semmit sem számított a kritikus átlag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.