A Prey rendes előzetese

Indiánok vs. predator. Már nem 1 mondatos high concept filmeket terveznek, hanem csak 2 szavasakat? A viccelődés félretéve itt van, hogy miképp kanyarítják egy történetbe az indiánok és hát a testpajzzsal meg lézer vagy plazmafegyverekkel bíró predátor harcát.

A 10 Cloverfield Lane rendezőjétől, szóval valami hangulat átjön, már ha az ember elfogadja, hogy ez a párharc valahogy izgalmas lesz.

Érdekesség: lehet majd választani komancs nyelvű változatot a hangból!

A poszter alatt előzetes. VOD premier a Hulu-n, talán itthon is a Disney+-on, vagy hát nyilván a könyvtárból végső esetben. Az biztos, hogy nem moziban nézzük.

31 hozzászólás a “A Prey rendes előzetese” bejegyzéshez

 1. Ezt is csak a szivárgás miatt dobták ki idő előtt a netre. Nekem egyébként tetszik, lepjenek meg, legyen jó. Én mindegyik Predator filmet elnézegetem de persze az első kettő az igazi fav. Várom a fúj CGI medve, miért angolul beszélnek az indiánok és egyéb hasonló kommenthuszárokat.

 2. hát ha röhejesen gagyi az a CGI medve, akkor tök jogos, mi a bajnak rakják bele ha képtelenek vállalhatóan megvalósítani.
  nem nézem meg a trailert am, majd a filmet csekkolom, ideje lenne már egy jó predator filmnek de nagyon

 3. A trailer alapján ki merem jelenteni, hogy ez lesz az eddigi legjobb folytatás.

 4. Gariss:
  aha, jó lenne. De Human is írta hogy VOD. Egyébként a Disney+ esélyes nálunk.

 5. 6. Első kettőt? Már a második is értékelhetetlen volt :) Én ha rajtam múlt volna semmilyen folytatást nem engedélyeztem volna.

 6. Na majd a 30kilós kiscsaj megmutatja, hogyan kell predatort ölni:D

  Ettől független mind a Predator, mind az Alien filmeket 2pofára eszem, úgyhogy a körités mindegy, csak legyen benne non stop kaszabolás.

 7. totoro: Szerintem jó a második rész. Habár 90es de még árad belőle a nyolcvanas évek. Glover, Paxton, Busey, over the top erőszak, röpködnek a bazdmegek! Csodás, én imádom!

 8. Miért beszél angolul a CGI medve?

  Jónak néz ki, csaj felkészül köteles baltával, megmártózik a mocsárban = halott predator. Drukkolok, hogy jó legyen, utóbbi predatorok nem voltak sajnos jók, az eredetik közül amúgy jobban szeretem a második filmet, mint az elsőt.

 9. Poszter teljesen okés, az előzetes alapján meg elég fun lesz a film, simán nézem egyből, amint lehet. Csajszi is jó választásnak tűnik. A medve se nem gáz, se nem játék.

  Még valami, ti is észrevettétek, hogy az indiánok a 21. századi angolt beszélik? Itt a bizonyíték, hogy milyen fejlettek voltak…

 10. Na ez tetszett, reméljük a film is rendben lesz.

  Jó erőben volt a Predator, hogy csak úgy felkapta a mackót :-)

 11. Tökéletes hangulata van a trailernek. Kár,hogy elkerüli a mozikat. Sanszos az esély arra,hogy ez lesz a legjobb Predator film a klasszikus elspő óta. Remélem Rated R lesz!

 12. 3. herceg: a CG-n a lehető legtovább dolgoznak amíg az idő engedi. Augusztus 5-ig még van bőven idő, nagy eséllyel még nem végleges…

 13. Ezaz Öcsém. Végre egy tényleg fasza Predator film. Miért ne lehetne felvenni a versenyt egy olyan vadásszal, ami főleg a közelharcot preferálja? Már úgy értem, hogy a Predatoroknak meglepően sok szúró-vágó fegyvere van. Még a modern korban játszódó epizódokban is rengeteg ilyen fegyvert használt. Mindegy, nekem nagyon bejön így a trailer alapján :D

 14. Nekem bejött az előzetes. Ha a Predator lesz annyira jó arc, hogy ne használja a sci-fi fegyvereit, akkor érdekes összecsapás is kijöhet ebből. Márpedig egy igazi vadász az áldozathoz igazítja a fegyverzetét.

 15. Srácok, azért az ugye megvan, hogy ha TÉNYLEG olyan faszán sikerült volna a film, akkor a stúdió (Disney/Fox mindegy) a moziba küldené… :)

 16. Szerintem össze fognak fogni az indiánok a sápadtarcúakkal a végén.
  És van egy olyan sanda gyanúm, hogy az előző alien mrg predator filmek szar fogadtatása miatt többet nem is lesz moziban semelyik karakter. Thx ridley scott, azért ahhoz kell tehetség, hogy tönkretedd azt a karaktert, akit te indították el az útján..:D

 17. Endymion: nem vagyok benne teljesen biztos, kell a Hulura is felnőtt új tartalom

 18. blotter: Az Alien franchiset nem Ridley tette tönkre, láttad te az AvP filmeket? Az öregnek sikerült visszahúznia a nézőket Alien filmre, hiszen az avpr után senki se akart moziba menni. A Prometheus majdnem félmilliárdot hozott, ami meglepően jó egy Alien filmnek, főleg a gagyi förtelmek után. Itt csak a stúdió telhetetlensége(ők már mindenre milliárdos bevételt akartak) és a kritikus hangok rontottak el dolgokat, hiszen Ridley hallgatott rinyálókra, akik folyton sírtak “több alient” követelve, ezért teljesen más irányba vitte a Prometheus vonalat. Aztán meg mindenki sírt, hogy miért nem a Prometheus stílusában csinált folytatást. Szóval próbált hallgatni a közönségre, de nem lehet minden elvárásnak megfelelni. Kár, hogy nem zárhatja le a sztorit egy harmadik filmmel, a befejezetlen történeteknél nincs idegölőbb.

 19. “Még valami, ti is észrevettétek, hogy az indiánok a 21. századi angolt beszélik?”

  lesz komancs nyelvű szinkron!!!

 20. Szerintem jó lesz. Jó ez az új maszk a predator-nak. Nem olyan “modern”. Remélem a végére behozzák valahogy Raphael Adolinit hogy legyen majd új story.

  Kár hogy Schwarci meg Glover nem áll össze egy film erejéig.

  Sajnos a mozis téma kezd kihalni, fordul a világ. Rossz irányba. Minden ami jó volt eltűnik.

  Üdv rajongók.

 21. Az előzőtől tuti jobb lesz már ennyiből látszik. Mondjuk azt nem lesz nehéz megugrani. Bár ez a kislány elég komolytalan “ellenfél”, remélem nem az lesz a végén a megoldás, hogy egymásba szeretnek. :)

 22. @Gyula – ha figyelembe vesszük, hogy a legkisebb megerőltetés nélkül kapta fel fél kézzel a 130kg Arniet és tartotta is jó sokáig……egy 300-400 kg medve sem okozhat gondot.

 23. @Human:
  Azt hittem ez csak poénnak lett beírva de bakker tényleg lesz komancs szinkron és felirat is.

 24. azért utaltam volna rá valahogy, ha poén lenne, és szerintem nem érdekességnek írtam volna, hanem minimum “és természetesen lesz komancs nyelvű változata, mivel sokan követelik a realizmust!!!”

 25. kicsit “nagyvárosi” fejűek ezek az indiánok nekem. jobban el tudom képzelni a főszereplőt egy Starbucks pohárral a kezében, mint indián szerkóban. ettől függetlenül remélem jó lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.