Itt A Sea Beast rendes előzetese

A Big Hero 6-ért felelősök új animációs filmje a Netflixre érkezik, és a Geeked Week kapcsán kaptunk egy új előzetest, méghozzá szinkronosan is!

Mostanra hivatalos magyar leírás is van:

Egy olyan korszakban, amikor a tengerek rémisztő vadállatoktól hemzsegtek, a szörnyvadászokat hősökként ünnepelték – és a legnagyobb becsben Jacob Hollandot tartották. Ám amikor az ifjú Maisie Brumble elrejtőzik legendás hajóján, Jacob váratlan szövetségesre talál. Együtt indulnak neki a nagyszabású utazásnak ismeretlen vizeken, hogy történelmet írjanak.

A poszter alatt előzetes. Vajon van esélyük az animációs Oscarra, vagy a bírák megint automatikusan nyomják valami Disney-re majd? Tudom, nem ez a fő céljuk, és remek családi szórakozásnak tűnik a film, csak felmerült bennem a kérdés.

Eredeti hanggal:

4 hozzászólás a “Itt A Sea Beast rendes előzetese” bejegyzéshez

  1. Hát ez így már kevésbé érdekel mint az előzetes előtt. Valami Így neveld-Moana keverék. De hátha jó kritikákat kap.

  2. Mély benyomást kelthetett a Netflix fejeseiben Karl Urban szörnyű cockney akcentusa a Boysból, hogy megint próbálják britnek eladni :D

  3. A kérdésre reagálva: nyomnak a Disneyre. Tavaly például a szerintem teljesen középszerű, soha újra nem nézős Soul verte a sok szempontból menő wolfwalkerst. Idén a jelöltek közül a Fleet nem láttam, de a többiek közül a Luca és a Mitchells is jobb az Encantónál.

  4. Nem tudom mit gondoljak róla. A trailer a végére már olyan szintű iszonyatosan túltolt dráma és epikus végtelenségig fokozott zenével operál, mintha legalább egy új Star Wars film rúgná ránk az ajtót.
    Nem értem, hogy miért kell egy gyerek/családi filmet is már ennyire extrém módon felfokozott akciózenével és vágással reklámozni? Van innen még tovább?
    Ha fiatalon ehhez szoknak hozzá nézőként, felnőttként hogy lehet majd megugrani az ingerküszöböt?
    Amúgy a film nem tűnik rossznak, de tényleg így neveld a tengeri szörnyedet érzést hoz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.