15 hozzászólás a “A Joker folytatás munkacíme: Joker: Folie à Deux” bejegyzéshez

 1. Ez az a film, aminek nem kell folytatás. Remélem még csak véletlenül se gondoltak rá, hogy belerakják Batmant vagy akárkit, mert ez a Joker teljesen más kategória. Ez egy sajátos szemszögből bemutatott társadalmi kritika, abszolút nem illik bele semmilyen szuperhős, meg mutálódott szupergonosz. Nem tudom milyen irányba viszik a sztorit, de ne legyen igazam, amiért nem akarok második részt.

 2. @Az Uratok.

  Az egy dolog de halom penzt, jelolest es dijat hozott a Warnernek, szoval addig utik a vasat, amig forro :)

 3. ja, meglepő lenne ha nem folytatnák a világ legsikeresebb R besorolású képregényfilmjét.

 4. .. Ami amúgy egy 1x nézős féluncsi f*s, csak nevében a képregényes Jokerrel.

 5. avagy madness of two. Érzékcsalódás helyett a téveszme lehet itt jobban passzol.

  Van egy vízióm, nekem tetszik, amit a cím sejtet

 6. Cacth def: Teljesen egyetértek.Ha nem az lenne a címe,hogy Joker kb. a kutya sem nézte volna meg ezt a filmet a leírása alapján.

 7. szjoe: és? Az levonna a film értékéből bármit is? Akár meg is fordíthatnánk, hogy így, hogy nincs benne Batman, hányan nem nézték meg?
  Ahogy Az Uratok is írja, ez nem egy szuperhősös film volt, hanem egy teljesen jó dráma.
  Én is kicsit idegenkedem a folytatástól, de remélem, hogy hasonló minőséget raknak le az asztalra. Felőlem akár Batman is lehet benne, nem volt ő se mindig szuperhős.

 8. Szerintem ez a cím Harley Quinn-t sejteti. Jó fordítás volna az “Őrület két személyre”. Hogy jó ötlet-e a folytatás, arról nem vagyok meggyőzve. Remek volt a film, de nem tudom, hogyan lehetne továbbvinni annak a szellemiségét, illetve mondanivalóját. A Harley-es téma viszont esetleg működhet. Jön az újonc dokinő, Arthur folyamatosan torzítja az elméjét, egymásba szeretnek, így Arthur végül társra lel. Fókuszálhatnának arra, hogy Harley hogyan látja a világot Arthur szemének szűrőjén át.

 9. Gondolom ez arról szól majd, hogy lett egy mezei gyogyótöltelék pszichopatából egy egész Gotham-et rettegésben tartó terrorista-maffiavezér, akinek kultusza van a kattantak között. Ha kellően bátrak, lehet ebből egy jó pszichothriller. Batman-t szinte biztos nem teszik bele most, hogy ő most Pattinson szálán fut meg amúgy is 10 éves gyerek még az első film idején. De az 100%, hogy lesz Wayne-Joker szál a filmben.

 10. Ezt a filmet Phoenix szinészi alakitása tette naggyá.Emiatt várom a folytatást.Maga a film viszont közepes volt.

 11. @Garfield:
  Én nem voltam Phoenix színészi játékától sem elájulva olyan értelemben, hogy itt is kb. ugyanazt a karaktert játszotta, mint minden filmjében: a lelkileg és mentálisab instabil, sérült lúzert, aki veszélyessé is válhat önmagára és másokra. Láttuk ezt már tőle másutt többször, akár a Gladiátorra vagy a Nő-re gondolunk. Persze ezt ő nagyon jól hozza mindig, de ha őszinték akarunk lenni, ezek hálás szerepek, elég nagy mozgásteret adnak a színésznek és nagyon elrontani sem lehet őket.
  Viszont másodjára már közel sem lesz elég az elborult nézés, vigyor és táncikálás, miközben társadalomkritikai lózungokat pufogtatunk.

 12. Euphonic: Úgy legyen! Nagyon durva pszichothrillert lehetne kihozni Dr. Quinzel “bukásából”, régóta várok egy ilyen filmre…

 13. Nem is játszik minden filmjében lelkileg és mentálisab instabil, sérült lúzert

 14. Scorpion82

  Szerintem korunk egyik legnagyobb szinésze Phoenix.Elképesztő volt a nevetése a mozgása.Mint Bale ő is egy átváltozó művész.

  Kár, hogy maga a film már sajnos nem lett olyan erős.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.