Fall poszter és előzetes

Lionsgate filmje egy igazi B filmesre bízta ezt az “egyhelyszínes” thrillert. Két barát egy rádió tornyon ragad. Ennyi az egysoros sztori. A plakát kapott el, amiatt néztem meg mi ez. Alatta ott a teaser is.

13 hozzászólás a “Fall poszter és előzetes” bejegyzéshez

  1. jé, ebben a másfél percben a két csajon kívül minden CGI, még a torony alja is elmozog a talajon, ahogy megáll a kamera. :D

    az is izgi, hogy kívül potyognak a létradarabok, amikor kivétel nélkül minden adótornyon belülre szokás pakolni az ilyesmit.

    ez annyira gagyi, hogy tutira megnézem. csak el ne felejtsem.

  2. A pálmametszők és a pózna mászóknak van egy technikájuk amivel akár egy ruhadarabbal is képesek le és felmászni akár egy tükör sima felületű rúdon is is. Ettől függetlenül még érdekes is lehet a dolog.

  3. A film majd kiderül,hogy milyen,de a poszter tényleg jó és a trailer is adja!

  4. Alapvetően adom ezeket az egy-helyszínes, “veled is megtörténhet” típusú filmeket, de itt teljesen ledob magáról az, hogy full greenscreen az egész. (Nyilván nem azt mondom, hogy menjenek fel egy valódi toronyra – bár lenne aki ezt is megcsinálná – Cruise kacsintás -, de ezt így ebben a formában köszi nem)

  5. Én aztán maga vagyok a tériszony, de itt meg sem rezdültem, olyan eszméletlen ocsmány a greenscreen.

  6. A kislány miért vergődik a kötél végén? Hangyák másznak rajta vagy mi a baja? Rendesen még elfele rúgja magát az oszloptól! Oscar díjas alakítás!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.