Kecsap: Artemis, The Sea Change, Blitz, Billy Wilder and Me, Guardians of the Galaxy Vol 3., Scream 6, Rebel Moon, Becky 2: The Wrath of Becky, My Policeman, Spider-Man: No Way Home: The More Fun Stuff Version, Lift, Duke Nukem, Sleepy Hollow, Without Blood

Elvileg a Cobra Kai készítőire bízták a Duke Nukem filmet, mármint producerkedésként, mert se író se rendező nincs még.

Neve Campbell nem lesz benne a Scream 6-ban, úgy érzi annál a pénznél többet ér, mint amit ajánlott a stúdió a szerepért (nem tudjuk mennyiről van szó), így nehéz szívvel, de ezt kell lépnie.

Harry Styles, Emma Corrin, és David Dawson a My Policeman képein. 1950. Brighton. Egy meleg zsaru elveszi egy iskolai tanárnőt, miközben egy múzeum férfi kurátorával van kapcsolata.

Bár nyilván sokaknak Depp ugrik be a Sleepy Hollow cím alapján, de a fejetlen lovas történetének már több adaptációja is volt, és most Lindsey Beer írja és rendezi a legújabbat.

Aki behívta, hogy hiszi ha látja Jason Bateman rendezését, annak nagyon igaza lett, mivel a Scarlett Johansson-Chris Evans-os Artemis-ből kreatív nézeteltérések miatt távozott.

A horror-akció-thriller Becky folytatást kap The Wrath of Becky címmel, természetesen Lulu Wilson visszatér benne. Becky mindentől távol él 2 éve, amikor felveszi a harcot egy fasiszta szervezet ellen.

Kristin Scott Thomas első rendezésében Scarlett Johansson is játszani fog. A The Sea Change Elizabeth Jane Howard regénye alapján készült, és egy lányát elvesztett nem túl biztos lábakon álló házaspárról szól, aki kapcsolatában mindent megváltoztat egy görög szigetre való utazás.

Steve McQueen (12 Years a Slave, Shame) új filmje, a Blitz az Apple-nél kötött ki. A londoniak életét mutatja be a II. Világháború csúcsán.

Uma Thurman és Henry Golding is benne lesz a The Old Guard 2-ben.

Angelina Jolie következő rendezése a Without Blood lesz, amiben Salma Hayek & Demián Bichir szerepel. Alessandro Baricco könyvén alapszik, ami egyedi nézőpont a háborúról, traumáról, gyógyulásról.

Kevin Hart heist filmje a Lift, amiben Sam Worthington, Jean Reno, Burn Gorman, és Jacob Batalon is szerepelni fog. Egy nemzetközi tolvajbanda egy úton levő repülőgépen akadályoz meg valami terrorcselekményt is. F. Gary Gray (Law Abiding Citizen) rendezi a Netflixnek.

Anthony Hopkins is benne lesz a Zack Snyderes Rebel Moonban.

Pár moziba is küldi a Sony a Spider-Man: No Way Home: The More Fun Stuff Version filmet, ami a No Way Home bővített verziója lesz, még nem tudni ez pontosan hány percet és mit jelent. Egy izé, részlet is van.

 Stephen Frears új rendezése lesz a Billy Wilder and Me, amiben a kétszeres Oscar nyertes Christoph Waltz szerepel. Az 1977 nyara, a Fedora forgatása, amikor egy ártatlan fiatal nő kezd dolgozni Billy Wilderrel és a forgatókönyvírójával.

Maria Bakalova (Borat Subsequent Moviefilm) elvileg fontos szerepeben tűnik majd fel a Guardians of the Galaxy Vol 3.-ban. Ööö, képregényismerők tippeljenek?

Elhunyt Julee Cruise, aki David Lynchhel dolgozott sokat.

Zendaya & Andrew Garfield beszélget:

13 hozzászólás a “Kecsap: Artemis, The Sea Change, Blitz, Billy Wilder and Me, Guardians of the Galaxy Vol 3., Scream 6, Rebel Moon, Becky 2: The Wrath of Becky, My Policeman, Spider-Man: No Way Home: The More Fun Stuff Version, Lift, Duke Nukem, Sleepy Hollow, Without Blood” bejegyzéshez

 1. Nem tudom, mi fér bele manapság egy Duke Nukem filmbe. Ha tényleg a parodisztikusan hipermacsó, tesztoszteront izzadó kigyúrt szőke, non-PC egysorosokat dobáló karaktert hozzák, akkor én felültem a hype vonatra.
  Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ebből mit enged megvalósulni a korszellem és milyen kultúrharcos hullámokat vet a film. Ez pont az a karakter, amihez teljesen fölösleges úgy hozzányúlni, hogy áramvonalasra akarják simpelni.

  Egyébként akkor lenne igazán hű a játékhoz, ha egy sor rendező- és/vagy főszereplőcsere után a következő tíz évben sem készülne el. :D

 2. Egyetértek, már nem is lenne Duke Nukem, ha összeférne a mai hülye pc-hullámmal.

 3. valahogy mindig azok tartják “hülye pc-hullámnak”, akik a legprivilegizáltabbak, hát nem érdekes? :D na mindegy, ez az off-topic kiszaladt belőlem.
  mondjuk simán meg lehet oldani ilyen ábrázolást mai is, ha tényleg parodisztikusan túltolt és nem veszi magát holt komolyan.

 4. Duke Nukem szerepét a korábbi próbálkozásnál John Cena kapta volna. A Peacemaker után nem is tudom elképzelni, hogy másnak adják a szerepet, de annak a készítői is beszállhatnának a buliba, annyira elvetemült volt az a sorozat. Szerintem ha nagyon akarják, megcsinálják a játékhoz hű bátorsággal, máshogy nem is érdemes.

 5. max a shake it baby kimarad, de az ultramacsó simán elmegy sztem most is ha paródiaként túl van tolva.

 6. Duke Nukem miatt ma tüntetéshullám indulna a nagyvárosokban, az összes lila hajú mutáns ott ordítana

 7. Tipp egy volt képregény ismerőtől: Maria Bakalova szerintem Moondragon lesz aki a képregényben Drax lánya, de itt persze ez nem így lesz de azért rajta keresztül írják ki Drax-et meg Ő feláldozza magát érte mert annyira emlékezteti majd a meggyilkolt lányára.

  Második tipp: Phyla-Vell vagyis Quasar

 8. Hádész: John Cena-t nagyon adnám, kinézetre 100% match és a humor is jól áll neki.

 9. Phyla-Vell lesz valószínűleg Bakalova.

  A másik Kitty Pryde lehetne de őt nem hiszem hogy meghúzzák mielőtt elkezdik bedolgozni a mutánsokat az MCU-ba.

 10. Jelen! No hát ennyit Batemanről. Viszont ebből a hiszem ha látom kalapból most végre kiszedhetem az Affleck féle Nike filmet – amiben elvileg pont Bateman is szerepelni fog – mert ez végre tényleg forog.

  Campbell nélkül a Scream még ennyire sem lesz jó.

  F. Gary Graytől sok kedvenc van de néha nagyon mellényúl (legutóbb MIB) így félve várom ezt a Netflixes alkotását.

 11. Tudom kicsit off, de talán a kecsapban elfér :) szerintetek nőnek azért a képregény eladások, mert egyre több olyan karaktert próbálnak bevonni a marvel univerzumba, akikről az átlag nézők nem is hallottak? Egyre nagyobb háttéranyag elsajátítására lesz szükség, mert pl most amilyen nevekkel dobálóztok a Galaxy vol 3 kapcsán nekem nem mondanak semmit…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.