Itt van Ken

Ugye Barbit már mutatták, most itt van a Gosling által életre keltett Ken.

Nekem az a tippem, hogy baromira nem így fog kinézni az egész film, de majd meglátjuk.

human
írta
2022. 06. 15. 19:51
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Itt van Ken” bejegyzéshez

  1. Azon kívül, hogy pár fórumon láttam kiakadást a fotó láttán, szerintem semmi gond nincs ezzel. Gosling már eléggé sokféle szerepben bizonyított, szerintem ezzel sem lesz gond. Nem értem, hogy lehet ezen kiakadni. Még semmi konkrétumot nem tudunk a filmről, azon kívül, hogy az előjelek (színészek, rendező) biztatóak. Nekem eddig nincs semmi ellenérzésem ezzel a projekttel.

  2. Hát, nem tudom, én se érezném nagy karrierlépcsőnek ezt a szerepet ha a helyében lennék, szerintem ez egy rossz szerepválasztás.

  3. Gosling az a kategoria, mint Colin Farrell: jo szinesz, a szakma es az emberek szeretik ezert mindig megkapja a foszerepeket, de a filmjeik nem igen hoznak penzt.

    Vicces, hogy valoszinuleg Gosling karrierjenek legsikeresebb filmje lesz ez.

  4. Nem kell ezt túlgondolni szerintem, ha jól olvastam, 2 lánya van, azért elég menő lehet azt mondani nekik, hogy apa lesz Ken a Barbie filmben. :)

  5. A név kötelez, én ezt a filmet rohadtul várom, orrintok valami nagyobb plot twistet annál, mint hogy ez az Aqua Barbie Girl klipjének másfél órás változata legyen. :)

  6. A homoszexuális közönséget már megnyerték.

    Margotról bedobnak pár miniszoknnyás copfos barbie képet nyalókával, akkor már engem is 😁

  7. Tipp1: A filmben Barbie egy baromi népszerű insta-influencer, és a tökéletes felszín mögötti rothadást és álszent képmutatást mutatják be.

    Tipp2: Egy szórakoztató trash-be csomagolt szatíra lesz, kb. mint a Starship Troopers.

    Tipp3 (legmerészebb): Beleállnak abba, hogy most már van plus size, kerekesszékes, transznemű stb. Barbie, és ezzel kezdenek valamit. Elfogadás, valóságtagadás, képmutatás, őszinteség, egyenlőség, érzékenység, kellő bátorsággal ebben sok lehetőség lenne.

    Tipp4: bármi hasonló, de tartom hogy nem másfél óra émelyítő cukiskodást és Barbie girl-élményt kapunk. :)

  8. Láttam pár barbie filmet (nem magamtól, lányim vannak), ezek alapján simán el tudok képzelni egy spy kids színvilágú kémes akciós történetet, vagy egy színes-szagos kincsvadászós kalandot. Kíváncsian várom, aztán vagy úgy lesz, vagy nem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.