Itt a Blonde előzetes Ana de Armasszal

Hollywood volt Marilyn Monroe álma, de a híresség rémálommá tette. Monroe élete alapján készült fikciós film Andrew Dominik rendezésében a Netflixen. Lehet megvághatták volna R besorolásra, de akkor már a hírhedtséget növelik azzal, hogy NC-17-et kapott, avagy 17 alatt még szülői felügyelettel sem ajánlott.

A teaser? Hát pont olyan, amire számítottunk. Vannak mellé még képek, és egy Netflix PR cikk.

human
írta
2022. 06. 16. 15:40
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Itt a Blonde előzetes Ana de Armasszal” bejegyzéshez

  1. Andrew Dominik film. Innentől kezdve szerintem rossz nem lehet. Nem túl gyakran készít filmet de amikor igen azt én minőségnek hívom.
    Amit a vágásról ő nyilatkozott hogy egy Eufória részben keményebb dolgok vannak, szóval ő sem igazán érti ezt az NC-17 besorolást. Majd meglátjuk.

  2. Jero: ő sem érti, de szinte biztos, hogy megvághatták volna azt az 1-2 pillanatot ami miatt ezt kapták, és mivel hallani hogy a Netflix sem bízik annyira a filmben (nem is az Oscar szezonban mutatja be és nem is lesz talán limitáltan moziban), így gondolom hagyták extrának ezt a részét is a “legendához”.

  3. Engem ez a rèsze nem érdekel, ha igy látta jónak a végső vágást akkor meg volt rá az oka. A Warner is nagyot “szívott” a Jesse Jamesel, pedig egy kibaszott mestermű. Ami az oscart illeti… Cannesban lett volna bemutatva csak ugye netflix film, igy Velencében lesz, ott is lehet díjakat nyerni :)

  4. Ana de Armasnak milyen amúgy az angolja mostanra? Csak mert emlékeim szerint Monroe-nak nem volt akcentusa (bár elég affektálva beszélt néha).

  5. bármi történjék is ezzel a filmmel, Ana tökéeletes választás volt. Legalábbis amit az előzetes végén produkál, az fantasztikus

  6. Venom: A Guardian tegnap írta egy cikkben a filmről: “De Armas, whose other films include Knives Out and No Time to Die, has called it “the most intense work” she has ever done. The Cuban actor has spoken about the difficulty of perfecting the accent with over nine months of dialect coaching.” Valószínűleg Monroe beszédére helyezte a legnagyobb hangsúlyt a felkészülésben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.