Puss In Boots: The Last Wish-előzetes

A történet: Puss megtudja, hogy a kalandos élete miatt az utolsó, avagy 9. életét éli, ez lesz a vége. El is határozza, hogy megszerzi az utolsó kívánságot, és helyreállítja az életeit.

Az előzetes animációs stílusa egész jó (tudom, előzőnek is az volt, de valamiért kimaradt). A Bad Guys után folytatja a kísérletezést a Dreamworks, bár csak egy sokadik Shrek univerzumos filmnél persze.

3 hozzászólás a “Puss In Boots: The Last Wish-előzetes” bejegyzéshez

  1. Egy MESE gyerekeknek, amiben a főszereplő nyolcszor meghal, majd menekül az életéért. mAcSkA hAlÁl ViTzEs

  2. @Puffin: Én gyerekként a Die Hard-ot szerettem, valószínűleg a mostani gyerekek sem fognak belerokkani egy MESÉbe, ahol valószínűleg az lesz a tanulság, hogy a halál az életünk része.

  3. Nekem semmi bajom nincsen a franchise-okkal, a Shrekverzumot is lehetne építeni tovább, csak az eredeti ötlet hiányzik. Mittomén, lehetne valamelyik másik Grimm-klasszikust kifigurázni vagy összeállítani egy mesehősökből álló Avengerst, mert valami gonosz ki akarja törölni az emberek emlékéből a meséket (itt be lehetne Shrekéket is vetni) és beszólni a túlságosan idealizaló Disney-nek. A Grimm-vonalas témában akadna bőven elferdíthető téma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.