Heti mozibemutatók: június 23.

Van itt mindenkinek néznivaló? A Maverik újrázás helyett lehet borzongani Tom Hanks alakításán.

 • Elvis – az életrajzi film a manager szemszögén át.
 • Black Phone (Fekete telefon) – végre bemutatták a horrorfilmet, amiben a túlvilágról telefonálnak az Ethan Hawke által elrabolt gyereknek.
 • Kung Fu Zohra – francia akciófilm elég sok időpontban vetítve.
human
írta
2022. 06. 23. 11:12
megjelenés
3
hozzászolás


3 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: június 23.” bejegyzéshez

 1. Black Phone premier előtt lement múlt pénteken. Szerettem volna, de sajna nem lett az év horrorja, viszont voltak nagyon erős, emlékezetes pillanatai (pl amik a gyerekkori félelmeink sebeit tépdesték fel itt-ott), nekem tetszett. A kölykök zseniálisak, a Finney hugat jatszó kislány sztem picit ellopta a showt. Majd 1x bepótolom felirattal is

 2. Bírom Derrickson horror-thrillerjeit, de sajnos nem ez lett az új Sinister. Persze még így is simán jobb mint a legtöbb horror az elmúlt évekből.

 3. Fekete telefon

  Spoiler féle!

  Nem lett volna rossz, de valljuk be, ha nincs a kislány szála, akkor egy 50 perces JÓ sorozatrész lehetett volna, mivel a kislány szála totál felesleges volt az egész filmben, a kissrác történetét semmiben nem befolyásolta.. szinte csak időhúzás volt.
  Kb. mint az agymenőkbe mikor elmondják h Indy felesleges a filmbe, mert akkor is megtörténik az, ami… Itt is ezt éreztem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.