They/Them-előzetes: Kevin Bacon kaszabolós horrorban

A Peacock szolgáltató slasher filmje lesz, amiben Bacon egy fiataloknak “új szabadságot” ígérő tábort vezet, de a helyzet durvulásával a fiataloknak össze kell fogni, hogy megvédjék magukat.

Teljesen tipikus felállás, a teaser korrekt, de semmi extra.

human
írta
2022. 06. 23. 03:53
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “They/Them-előzetes: Kevin Bacon kaszabolós horrorban” bejegyzéshez

  1. Kevin Bacon-nek volt már egy ilyen ilyesztegetős kísérlete egyszer, amiben láthatatlan embert játszott. :) Abban is egész jól hozta a rémisztő figurát ha az emlékezetem nem csal. Gondolom ebben is ő lesz a hunyó.

  2. @Nrglord
    Arnyek nelkul! Anno nagyon sokszor lattam. Nagyon jol otlet volt a retegekben atvaltozas. Csak azokat a reszeket egy csomoszor megneztem. De a tortenet is jo volt. Eloszor le se esett hogy Thanos(Brolin) is benne van. Csak. Heroes gondolatolvaso rendor volt meg.

  3. Adi89: Igen, Parkmen rendőr is benne van :) Én meg sokáig azon gondolkoztam, hogy tényleg milyen rossz lehet láthatatalannak lenni, mert ha pihenni akarsz hiába csukod be a szemed mégis bejön rajta a fény, mert láthatatlan a szemhéjad is :D

  4. Az első Péntek 13-ban is szerepelt Bacon még nagyon fiatalon, az is hasonló környezetben játszódott, hasonló témában.
    Ilyen film még mehet a mai világban???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.