A Furiosa hivatalos sztorija

Mivel ment a találgatás, lássuk hivatalosan miről szól: a fiatal Furiousa-t elrabolják a Zöld Helyről, és a Motoros Horda karmaiba, annak vezetője alá kerül. A motorosok járják a pusztult földet, így akadnak a Citadellára, ahol összecsapnak Immortan Joe-val. A harc közben Furiosa csak haza akar jutni minden áron.

2024-ben nézzük, ha addig nem lesz a világból a valóságban is wasteland.

human
írta
2022. 06. 25. 03:22
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “A Furiosa hivatalos sztorija” bejegyzéshez

  1. Kicsit megnyugodtam, mert ugyanaz a non-stop akció recept egy vékony, de erős sztoriszálra fűzve, mint az előző résznél – voltak félelmeim, hogy olyan elcseszett lesz mint a Mad Max 3, ahol túl sok volt a körítés.

  2. @totoro

    He he, én is így vagyok vele. Ez elég jól hangzik, bár nem tudom hogy a korábban beharangozott “több mint 15 évet felölelő” történet hol fér el ebben, de mindegy is. Csak lenne már kész! Komolyan 2015 óta várom a “folytatást” és basszus azért az tényleg nem ma volt már.

  3. Remélem, hogy Chris Hemsworth lesz Lord Humungus. Vagy azzá válik a film végére :D

  4. Én is 15 óta várom, hogy folytatódjon a mad max és erre előzményt kapok max nélkül. Így elpazarolni hardyt tényleg nem is értem. Helyette kapunk tőle szarabbnál szarabb venom izéket hát kurv@ jól jártunk tényleg.

  5. 6: Hardyn nem tudom mit esztek, egy karaktert tud azt is rosszul. A Venomból meg látszik, hogy buta is mint a tök.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.