Képeken a Barbie forgatása

Margot Robbie és Ryan Gosling a jelmezében ropja rajtuk, és a rendező is kiszúrható.

human
írta
2022. 06. 25. 04:18
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Képeken a Barbie forgatása” bejegyzéshez

  1. Margórobi tökéletes Barbie, Gosling viszont tényleg kicsit idősnek tűnik Kennek, ráadásul nem is elég nyálgép, még ebben túltolt metroszexualitásban is túl férfias arca van. :D
    Amúgy remélem, hogy azért hoztak ennyire tehetséges színészeket, mert valami sokkal mélyebb dolgot kapunk, mint egy rózsaszín trashlimonádé. (Én amúgy arra is vevő vagyok.:))

  2. Tipp1: A filmben Barbie egy baromi népszerű insta-influencer, és a tökéletes felszín mögötti rothadást és álszent képmutatást mutatják be.

    Tipp2: Egy szórakoztató trash-be csomagolt szatíra lesz, kb. mint a Starship Troopers.

    Tipp3 (legmerészebb): Beleállnak abba, hogy most már van plus size, kerekesszékes, transznemű stb. Barbie, és ezzel kezdenek valamit. Elfogadás, valóságtagadás, képmutatás, őszinteség, egyenlőség, érzékenység, kellő bátorsággal ebben sok lehetőség lenne.

    Tipp4: bármi hasonló, de tartom hogy nem másfél óra émelyítő cukiskodást és Barbie girl-élményt kapunk. :)

    (Idehoztam a kommentemet az előző Barbie-poszt alól, oda akkor írtam be amikor már kint volt egy ideje és jött sok új hír, részben válaszul DnP kommentjére feljebb.:))

  3. Ha az aqua nem lesz, legyen a Jövő Blues Bandtól a Barbie baba blues,annak nagyon jó a szövege is ;)

  4. Senki sem mondja a Méhektől a Barbie dalt? Az lenne csak igazán szórakoztató. :D Engem amúgy már tényleg érdekel, hogy mi lesz ez a film. Meg hogy hány létező Barbie és Ken ruházatot zsúfolnak bele. :D

  5. OK hogy “húzónevekkel” akarják eladni, de Gossling 41 éves, Margot 31 és Barbie-nak (már a terméknek) ugye életszerűtlenül vékony dereka van, ami itt a képek alapján még csak nem is közelít a színésznőn… Akinek van kislánya tudja, hogy a rajzfilmekben is inkább tinédzser, szóval kicsit fura. Story meg nem nekünk szól, hanem 5-12 éves kislányoknak majd :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.