A Netflix nyilván kér az Electric State-ből

Tudom, twitteren negatív voltam kicsit, mert a Gray Man… hát szürkének tűnik, de természetesen teljesen érthető döntés, hogy ezt a pakkot kéri a streaming szolgáltató.

A Russo testvérek rendezik, és Millie Bobby Brown (Stranger Things) lesz a The Electric State főszereplője. A film Simon Stålenhag eszméletlen hangulatos jövőképén alapszik, amiben egy árva tini járja Amerikát egy aranyos robottal és egy vándorral, hogy megtalálja az öccsét.

16 hozzászólás a “A Netflix nyilván kér az Electric State-ből” bejegyzéshez

 1. Szerintem ez a legjobb könyve a művésznek, rám nagy hatással volt (ajánlom hozzá hallgatni a Deaf Center – Low Distance albumát). Szóval örülnöm kéne, de Bobby művésznő és a Netflix logó óvatosságra int sajnos. Remélem bőséges költségvetésből készül majd, és producerként ott lesz Stalenhag is.

 2. bvr: Nálam ugyanez. Anno a Stranger Things első évadában szimpatikus volt, de azóta egyre jobban irritál a színészi játéka. Mintha túljátszaná magát, vagy nem tudom. Finn Wolfhardnál ugyanezt éreztem a második évadnál, de ő valahogy összeszedte magát.

 3. hát nálam nagyon gyorsan úgy alakult hogy a “kicsik” az első évadban aranyosak voltak de ahogy nőttek úgy derült ki hogy teljesen tehetségtelenek (kivéve Gaten Matarazzo (Dustin), ő még a 4.-ben is jó volt. Na majd persze az lesz az igazi próba ami majd lesz filmje amiről nemrég itt humantól láttam posztot, hogy abban hogy tud majd szerepelni)
  Nálam Millie Bobby Brown teljesen Emilia Clarke életút (persze ő nem gyerekszínész volt, viszont jött kvázi az ismeretlenségből), ahogy a sorozat halad előre úgy lesznek egyre nyilvánvalóbbak a tehetségbeli gondok, ráadásul közben meg a sorozatos rajongói bázisra alapozva tud kapni nagyobb moziszerepeket is és hát azokban is rém gyenge mindkettő…

 4. Zseniális vizuális fikció. Hideg libabőr futkos rajtam.
  Ebből nem kell film nekem. Így is üt.

 5. Nagyon jó az alapanyag, nagyon jó a vizualitása, története, erre becastingolnak egy távolról sem meggyőző színésznőt. Értem, hogy fut a szekér kicsikét a Stranger Things miatt, de filmben amiben láttam (Enola Holmes, Godzillák… meg a többi hulladék), ott egyáltalán nem volt jó.

  Reméljük, hogy összeszedi magát és nem rajta fog elcsúszni a film. Kicsit kezd olyan lenni nekem, hogy futtatják, szerepeltetik, de igazából az ST nélkül semmi emlékezetes. Nem egy Saoirse Ronan, Erin Moriarty vagy Jennifer Lawrence.

 6. “Sadie sink szerintem 1 fokkal jobban tolja”

  egyértleműen, sőt róla nyugodtan mondhatjuk hogy kimondottan jó

 7. 4. bvr: teljesen egyetértek.
  Annyit tennék hozzá, hogy Sadie Silk kitűnik közülük, benne látom a potenciált. Sajnos Brown oltári nagy szelet kap fontos emberektől (vagy a média hájp?). Mondom ezt úgy, hogy a Sherlockos film tetszett (ott keményebben instruálhatták a csajt).

 8. Wittgen: igen ő kitűnik, beszéltük is fentebb. Meg úgy általában az idősebbek és a felnőttek is jók. Abban a hsz-ben kimondottan az első évados kisgyerekek csapatáról írtam hogy közülük csak Dustinban van már csak potenciál.
  De amúgy ez tényleg lutri casting szempontjából, kisgyerekek voltak, akkor és abban a szerepben aranyosak, így ebből a szempontból jó casting. Hát azt meg nem lehetett előre látni hogy ahogy nőnek és változnak (hat éb tellt el, pedig ilyenkor még 1-2 év is milyen sokat számít) közben ebből mi marad és színészileg pedig tudnak-e előre lépni.

 9. Volt a “Tales from the Loop” c. sorozat ami egymáshoz lazán kapcsolódó epizódokból állt (ami összeállt egésszé a végére), az is eléggé Simon Stalenhag vizuális világára épített. Kellemes kis sorozat volt, bár nem hozott nagy katarzisokat/megoldásokat/drámát. Ha azt megugorják, akkor én már boldog leszek, mert ez a világ-setting eléggé ott van.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.