Thirteen Lives-előzetes

Ron Howard filmje a barlangban ragadt thai csapat megmentéséről, tudjátok amiről rengeteg cikk is volt. Ezt a bandát szedték össze szereplőnek: Viggo Mortensen, Colin Farrell, Joel Edgerton, Weir Sukollawat, Thiraphat Sajakul, Sahajak Boonthanakit, Vithaya Pansringarm, Teeradon “James” Supapunpinyo, Nophand Boonyai, Tom Bateman, Paul Gleeson, Lewis Fitz-Gerald.

A poszter alatt előzetes, ami szokásos Howard minőség. Valamiért nem mozgatott annyira ez a történet, erre a trailer után most teljesen kíváncsi lettem rá. Augusztusban nézzük.

15 hozzászólás a “Thirteen Lives-előzetes” bejegyzéshez

 1. Jó színészek, el is felejtettem, hogy lesz ilyen, érdekel.

  Spoiler(?)
  Kíváncsi vagyok hogyan kezelik majd a búvár halálát meg, hogy benne lesz-e, hogy be kellett nyugtatózni a gyerekeket. Annak idején sem hangoztatták, kíváncsi vagyok belefér-e a hollywoodi narratívába.

 2. Szerintem benne lesz.

  Engem mozgatott a téma, csak én is megfeledkeztem róla…Ront meg a főbb szerepekbe beugrókat kedvelem, jó lesz ez

 3. Ha kihagyják a nyugtatózást, bilincselést, rögtön hiteltelenné válik a film. Muskot még megértem, ha kihagyják :D

  Egyébként nem csak 1 áldozata volt az esetnek, az egyik megsérült navy-s vérfertőzésbe halt meg másfél évvel később.

  Azt valaki tudja, miért pedofilozta le Musk a búvárt? Mert erre konkrétan sehol nem kaptam eddig választ.

 4. Sawyer
  Amikor híre jött a thai gyerekcsapat beszorult. Musk kapva kapott az alkalmon (hiszen pr-zseni), felajánlotta, hogy terveztet egy tengeralattjárót, amivel ki lehet hozni a gyerekeket. A mentést vezető viszont nyilatkozta, hogy erre nincs idő, mert mire elkészülne a hiperszuper tengeralattjáró, addigra megfulladnának a gyerekeket. Musk mondta, hogy nem így van. Miközben zajlott a mentés, folyamatosan nyomta, hogy bezzeg az tengeralatjárójával sokkal jobban meg lehetne oldani. Erre a mentésvezető újra elmondta, hogy ez nem igaz. Be se fért volna a járatokba Musk eszköze. Erre Musk lepedofilozta a mentést vezetőt. A lehetőségekhez képest sikeresek voltak.
  Musk persze nem volt hajlandó elismerni, hogy hibázott és bocsánatot sem kért.
  Sőt azzal védekezett, hogy onnan ahol jön a pedozás, az valami sima szurkapiszka.

 5. mert azon túl, hogy örülök a SpaceX-nek, a faszi sajnos ordenáré nagy faszfej, azért.

 6. 5: It doesn’t make much sense de itt egy idezet imdb-rol: ”Elon Musk even promised he would build a mini submarine to rescue the kids and called one of the rescuers pedo guy for doubting him on Twitter.”

 7. Szerintem az inkább vérmérgezés lehetett. Vérfertőzésbe nem nagyon lehet belehalni.

 8. Baszki, vérmérgezés, igaz, rosszul írtam…

  Ja, az oké, hogy a búvár beszólt neki, hogy a kis tengeralattjárójával nem mennek semmire, csak reklámfogás, de erre nem tudom, miért a pedózás a válasz. Mert egy külföldi Thaiföldre költözött, ahol tudjuk, mi van ilyen téren?

 9. Musk kb. Trump, csak több pénzzel. Ha jól emlékszek, akkor a pedofil twitter poszt azután jött tőle, hogy a búvár azt ajánlotta neki, hogy dugja fel a seggébe a mini tengeralattjáróját, amit felajánlott a mentéshez. Előtte még volt köztük pár oda-vissza szólogatás twitteren.

  Én mondjuk akkor sem értettem, hogy oké hogy szeretne segíteni, felajánl valamit, de ha az ottani szakértők azt válaszolják, hogy köszönjük, de ezt itt nem tudjuk használni, akkor miért kell átváltani turbótroll módba. Mármint ha valami kipróbált, többször használt gépet ajánlott volna, akkor még lett is volna értelme.

 10. “Én mondjuk akkor sem értettem, hogy oké hogy szeretne segíteni, felajánl valamit, de ha az ottani szakértők azt válaszolják, hogy köszönjük, de ezt itt nem tudjuk használni, akkor miért kell átváltani turbótroll módba”

  azért mert egy nagyképű gazdag pötss, akinek szent meggyőződése, hogy mindent megtehet és számára nem létezik az a szó, hogy nem?:D Ez a faj sosem fog kihalni

 11. Musk-t Trumphoz hasonlítani azért elég erős. Musk néha mondd faszságot, de akkor is egy zseni és kurva sok mindent letett már az asztalra és sok mindenben igaza van (a pedo dologban gondolom nem). Remélem a Twitter is az övé lesz, bár szerintem már kicsi rá az esély.

  A film viszont nagyon nézős, pedig eddig le se szartam.

 12. A sztorival tisztában voltam, a konkrét PEDÓZÁS miértjét nem tudtam, de ezek szerint a búvár “tippje” a tengeralattjáróval váltotta ki pont ezt a reakciót.
  (Ha én valakivel veszekednék és a fejéhez akarnék vágni valamit, biztos nem ez a megközelítés jutna eszembe. Azért, mert Thaiföldön legális az a bizonyos dolog, normális ember nem általánosít, hogy akkor aki ott él, az mind az.)

  Nem csak Musk ilyen, elég megnézni, kik vezetik a világunkat… óvóda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.