Az egyikőjük Kate Winslet

Az Avatar: The Way Of Waterből érkezett új kép, amin elvileg Kate Winslet látható.

Nyilván Empire magazin borító is van akkor már.

human
írta
2022. 06. 30. 21:31
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Az egyikőjük Kate Winslet” bejegyzéshez

 1. @totoro: pont bennem is ez fogalmazódott meg. :D

  Küldeném nagy szeretettel azoknak ezt a képet, akik szerint a CGI nem fejlődött semmit a 2009-es filmhez képest és ugyan úgy néz ki minden mint akkor.

  Bár lehet erre meg azt mondanák, hogy ők akkor sem látnak különbséget! :D

 2. Valóban elképesztő, hogy a hajat nem voltak képesek normálisan megoldani, szinte leugrik a képről, annyira szar… siralmas.

 3. Vitán felül fejlődött, csak egy lökött mondaná, hogy 13 év alatt nem történt semmi.

  Csak egyszerűen CGI-nak is néz ki. Profi, párját ritkító CGI, és vannak, akiknek nem áll rá a szeme, vagy közben felnőttek, és másra vágynak már stb. Közben persze lehet, hogy nem ismerik fel ezt magukban, vagy más okot, így alkalomadtán nyavalygás formájában adnak hangot neki.

  Engem nagyon nem érdekel, de biztos kifordulnék a székből Imaxban, mint anno az első résznél.

  Jó szórakozást mindenkinek!

 4. Supul_et_Flow says: Van akinek meg semmi mondanivalója a témához, csak jól esik neki felhívni a figyelmet, hogy ő a pórnépnél igényesebb. Jó szórakozást a köldöknézéshez.

 5. DNP: Persze, hogy nem természetes. Ez egy raszta szerű viselet, valamilyen viaszos anyaggal vonják be a hajukat, hogy taszítsa a vizet. Inkább az a brutális, hogy még ezt is tökéletesen megoldották.

 6. DnP: Gondolom az Empire magazinos grafikus által photoshoppal odaszerkesztett empire felirat miatt tűnik úgy neked. Különben felfogni nem tudnám, hogy lehet ilyet mondani :D

 7. totoro, te most miről is akarsz másokat meggyőzni? arról, hogy lássanak valamit olyannak, amilyennek te? vagy higgyenek olyannak valamit, amilyennek te hiszed?
  mindenki vágja, hogy valamiféle rasztásított hajat varázsoltak oda (hello pandorai jamaica!), a többi amit írsz, már belemagyarázás és te költötted hozzá a képhez.
  tökéletes? milyen szempontból?
  részletgazdag? igen. valóságosnak hat? nem. attól, hogy valami nagyon részletgazdag, nem feltétlenül hat valódinak. sőt, ez néha pontosan a valódiság érzete ellen hat. (a túlságosan csillogó kis vízcseppektől és tükröződő szemektől például számomra pont művinek hat, de kinek hogy)
  ráadásul most hadakoztok a monitorotokon nézett magazinborítón, hogy mennyire sokat fejlődött a cgi és mennnyire részletgazdag és élethű lett. :)
  ehhez először magát a filmet kellene látni megfelelő technikával (moziban), és nem egy magazinfotót elemezni, amit mobilon vagy monitoron látunk. :D
  azon meg ne egymást csesztessétek, hogy az egyik ilyennek látja, a másik meg olyannak. “különben felfogni nem tudnám, hogy lehet ilyet mondani”.
  ráadásul, nem ettől lesz igazán jó vagy nem jó a film. :)

 8. Én azon mosolyogtam el, hogy az első képen olyan a középső navi, mint amikor abban a régi interjús videóban mikor a háttérben megjelenő a totál részeg koszos arcú munkásember. Pont ilyen arcot vágott. Biztos rudjátok miről beszélek .:D
  Amúgy szerintem biztosan szép lesz a film látványvilága. Nálam tuti mozi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.