Ticket to Paradise-előzetes

George Clooney & Julia Roberts egy romantikus komédiában, ami ősszel kerül a mozikba. Egy ex-párt alakítanak, akik össze kell fogjanak, hogy megakadályozzák a lányuk esküvőjét, aki hirtelen felindulásból egy frissen megismert emberhez akar hozzámenni. Hát ezt kevés szülő venné be, nem? Főleg olyanok, akik szintén így jöttek össze, és mostanra már elváltak…

Aranyos romantikus komédia moziban? Mondjuk kell hozzá Clooney. A rendező amúgy Ol Parker (Mamma Mia! Here We Go Again).

6 hozzászólás a “Ticket to Paradise-előzetes” bejegyzéshez

  1. Clooney nagyon feldobja:D kár, hogy nem poénkodik, vagy vállal több amolyan Danny Ocean szintű lazaságot, tökjól áll neki

  2. Ezt a kettőt bármikor, bárhol, bármiben megnézem. Mosolyogtam végig a trailer alatt, jöhet.

  3. Kellemes nagyon a hangulata, kár, hogy októberig várni kell. Egy augusztus végi, szept. eleji premier jobban csúszna.

  4. Kellemesnek néz ki, mármint semmi extra, de a két főszereplő miatt nézős lesz nekem.

    blady +1

    Én is örülnék több laza csávós Clooney szerepnek. Drámában is jó, de ebben meg kifejezetten jó. Nagyon kevés színész van aki képes ilyen jól hozni ezt a karaktert.

  5. Ezt az előzetest se értem: indokolatlanul hosszú és gyakorlatilag a vége előtt 5 percet leszámítva mindent fordulatot lelő a filmben, már amennyire egy romkomban lehet fordulatról beszélni, vagy inkább csak sztorit generáló konfliktusokról..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.