Sigourney Weaver egy tinit alakít

Jó cím, rossz cím? A lényeg, hogy az Avatar: The Way Of The Water újabb Empire borítót és képet kapott, amin most Sigourney Weaver szúrható ki, aki egy Na’Vi tinit kelt életre, Jake és Neytiri (előző film főszereplői) fogadott lányát.

Cameron mi a fenét főzött decemberre.

human
írta
2022. 07. 02. 02:05
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Sigourney Weaver egy tinit alakít” bejegyzéshez

  1. Kiváncsi leszek, hogy sikerül-e az ujjak számáról megegyezni. Ha jól emlékszem az őslakosoknak négy, az emberek által létrehozott na’viknak öt ujja van. Elvileg lesz három saját na’vi gyerekük és egy fogadott ember is, tehát az SW által játszott a sajátjuk lehet, ahol az ötujjúság dominánsan öröklődött.

  2. Empire borítón egy szellemi fogyatékos navi látható? Ez az bárgyú fej roppant jól mutat :)

  3. Pontosan ezt akartam írni. Az eredeti Avatar dizájn nagyon faszán eltalálta ezeknek a lényeknek a kinézetét, egzotikusak, vadállatiasak, de mégis valahogy elegánsak voltak, mint egy nagymacska kb. De ezek most úgy néznek ki, mint valami félresikerült mutáció, mintha mindnek valamilyen rendellenessége lenne.

  4. Valószínűleg ez adja vissza, hogy fiatal a na’vi, mert lágyabbak az arcvonásai.

  5. Pillager : biológiailag pure navi az apja, csak a “lelkét” rakták át szállliból. Így nem kéne, hogy kretén legyen a gyereke.

  6. DnP: Én nem így emlékszem. Szerintem konkrétan elhangzik az a mondat a filmben, hogy félig emberek. Ezért is van 5 ujja 4 helyett.

  7. Az avatarok emberi és navi génállományból lettek hogy atjárhatók legyenek az agyi szinapszisok. Az avataroknak mindig öt ujja volt a naviknak nègy. Aztan hogy mikor mi öröklődik azt kitudja.

  8. Platschu!
    Miket észre nem veszel!

    DnP! Feldobtad a napom! Egyébként igazad van, a bárgyú tekintet láttán nekem is ez ugrott be először!Full debil!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.