10 hozzászólás a “Szerdán ugye Clerks III. előzetes” bejegyzéshez

  1. Nagyon szeretem az első két részt, de az első kép középső karakterét elnézve félek, hogy tele lesz Lmbtq propagandával.

  2. Vagy inkább lmbtq prop kifigurázásával. Az jobban illene hozzájuk. :D

  3. 3.:

    Az a karakter nem Elias? A puncikobold csávó? Mert ő már az előző filmben is erőssen annak tűnt.

  4. turrican, ha egy queer karaktert szerepeltetnek egy filmben, (aki nem csak egy marginális szereplő) az már lmbtq propagandának számít? ha igen, miért?
    amúgy tényleg rémeket látsz. de miért?

  5. Nincs valami fura fixációtok, hogy folyton erre a témára kanyarodtok rá?

    A filmre amúgy kíváncsi vagyok, remélem, nem szentimentáliskodja nagyon el, mint a Jay és Néma Bobot… Van ebben nosztalgiázni való is, persze, de ha csak egy kiemelt napról van szó a hosszú éveken át tartó melójuk közepén, akkor kell valami “csak itt és most” hatás is.

  6. Endymion

    Miért látnék rémeket? Egy feltételezés volt, semmi több. Egyébként a válasz igen, annak számít, mert manapság már mindenbe beleerőltetik ezt a szart. Legutóbb az egyik kedvenc sorozatomat sikerült padlóra küldeni ezzel.

  7. nem, mintha távol állnak tőlük a társadalmi problémák megjelenítése, ugye “a woman’s body is her own fucking business”, hogy ne menjünk messzebbre.

    nem a melegektől, meg a nemváltó ovisoktól kell itt tartani, hanem attól, hogy olyan ócska lesz mint bármi, amihez a faszi az utóbbi soksoksok évben nyúlt. nincsenek nagy elvásáraim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.