Clerks 3-előzetes

Itt tartunk. A múltkori Kevin Smith ámokfutás után már kevesebben várják, hogy mit kezd a karrierjét beindító franchise-zal, és az első előzetes… hát mindenki megöregedett, és tudva, hogy Smith majdnem meghalt szívrohamban, gondolom eléggé reflektálni fog az életre.

Sőt, konkrétan az a téma, hogy Randall egy szívroham után úgy dönt végre kezd valamit magával, és csinál egy filmet az életéről, amit ugye láttunk, avagy elkészíti a “Clerks első rész”-t. Meta!?

Ez így elsőre nem is tűnik rossznak.

human
írta
2022. 07. 06. 19:14
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Clerks 3-előzetes” bejegyzéshez

  1. Jó a hangulata. Viszont nem tudom, hogy merjek-e lelkesedni, mert sztoriban is ötletes, meg jó látni ezeket az arcokat, de Smith szerintem a Zack és Miri óta nem csinált semmi igazán érdekeset, annak meg 14 éve.

    Remélem, hogy nem fogja elcsúfítani az első két részt és lesz egy szép trilógiája Kevinnek és a nézőknek.

  2. Jó hangulatú, de a legutóbbi Jay és Néma Bob is ilyen tök meta lett, csak a saját rajongótáborának szólt, ez sem tűnik különbnek ilyen szempontból sajnos.

  3. Fú ez sem lesz jó. Pedig bíztam benne, de ugyanolyan céltalan önszopkodásnak tűnik mint a Jay & Silent Bob Reboot. Sajnos. Pedig a 2. rész minden idők egyik legjobb folytatása. Egész jeleneteket tudok belőle idézni.

  4. ej, ez nagyon semmilyen. már az előzetes is unalmas, akkor milyen lesz a film, jó ég. na mindegy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.