Nagyobb, kékebb és ideges

A téli Avatar filmből most Stephen Langot csodálhatjuk meg. Na így tér vissza. ööö, akkor így hozták vissza.

human
írta
2022. 07. 06. 02:00
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Nagyobb, kékebb és ideges” bejegyzéshez

  1. Ez ő? Tökre “Zsék Szüli” inkább a vonások. Amúgy viccen kívül jó hely ez a Pandora ahol meghalsz és mégse. Oké, gondolom kell az emberi teknológia is hozzá….de értitek.

  2. user-maat-re:
    Weawer is játszik navit, de nem ugyanazt a karaktert, akit a előző filmben, szerintem itt is csak a szinész ugyanaz, de a karakter nem. Legalábbis elképzelésem sincs hogy tudnák visszahozni navi testben az első rész katonáját, aki meghalt és még avatarja sem volt. És ez a tudatátvitel dolog se olyan egyszerű, Jake-nél is megszenvedtek vele Eiva-val, a tudósnőnél nem is sikerült.

  3. user. Nagyon nem menő direkt rosszul írni dolgokat. Nem akarok helyesírás náci lenni és tudom, hogy ez “csak” egy fórum, de akkor is kommunikálni próbálunk, nem?

  4. Lehet, hogy óriási hülyeséget írok, de nem lehetséges, hogy az Avatar 2 tele lesz flashback jelenetekkel és ezért lehet Lang karakterének avatarja, ahogy Weaver is ezért jelenik meg? Ráadásul Sully mintha ezen a képen állna. Nem lehet, hogy ez…na jó, nem spoilerezek. :)

  5. Nekem úgy rémlik, ha meghalsz akkor az Avatarod se tud tovább működni, kellesz hozzá a kapszulácskádban fekve, a tudatod nem megy sehová. Akkor ez most így hogyan?

  6. Nem értem minek van a nyakába az a oxi maszk? A naviknak nincs erre szükségük… Lehet hogy valami meg a háttérbe amiről nem tudunk. Ugye ha jól tudom csk eltelt tízen… év. Bízok Cameronba hogy mindenre meglesz a magyarázat.

  7. Scorpion82: Cameron talán már évekkel ezelőtt lenyilatkozta, hogy mennyire izgalmas lesz Quaritch ármánykodása és annak filmről filmre növekvő tétje a 4 folytatásban, és hogy Stephen Lang szenzációs a szerepben. Több mint valószínű, hogy Lang = Quaritch megint.

  8. Csakegysrac,: ezt nem tudtam. Meg nem mintha nem tudnának utólag bármit beleerőltetni a sztoriba.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.