18 hozzászólás a “Megvan a Captain America 4 rendezője” bejegyzéshez

 1. Na, erre kíváncsi vagyok. Mármint a bevételre. Vajon kiket pakolnak még a sztoriba, hogy eladható legyen? Mackie egyedül nem eléggé húzónév. Gondolom jön mellé a tél katonája is.

 2. Én inkább arra leszek kíváncsi, hogy a mezei halandó Amerika Kapitány mit is fog csinálni? Nyilván lesz segítsége, de nulla képességgel milyen ellenfelet kap aki ellen lesz esélye?

 3. Egy MCU film olcsóbb színésszel, olcsóbb, béna rendezővel? Kezdődik a lejtmenet.

 4. Falcon és WS sorozat után nem igazán érdekel mit kezdenek a karakterrel. Alig várom hogy érkezzen a Disney-től a lassan megszokottá való “akinek nem tetszik az új cap az rasszista” marketing. Winter Soldier és a Civil war a kedvenc MCU filmejim közé tartoznak, nem semmi a lejtmenet és nem látszik még az alja.

 5. Falcon és Winter Soldier sorozat valami szánalom volt, Mackie sikeresen bemutatta, hogy nem lehet rábízni lead szerepet. Kiegészítő színésznek okés, de ennyi.

  Az meg már a világ vicce lenne, hogy a szérum nélkül is azokkal a képességekkel rendelkezne, mint az eredeti Cap. Nem a ruha és a pajzs ad erőt és mindent lebíró akaratot.

  A sorozatot utáltam, ez alapján talán ez lesz az első Marvel film, amit kihagyok és majd alapítványiba bepróbálom, ha lesz kedvem.

  A Cloverfield paradoxon tetszett, de nem a rendező dicsérete ez.

 6. Wittgen: na azt hiszem ez az első mcu film ami nem hogy alig érdekel (mint mondjuk egy ant man vagy ethernals hogy azért egy nyugis délutánon csak megnéztem hogy képben legyek) hanem konkrétan semennyire sem. Az a sorozat egyszerűen reménytelen volt, sikeresen elérte hogy semennyire se tudjan elképzelni hogy akkor majd filmen jó lehet.

 7. Nahát! A-Train kapott egy saját filmet? Mégiscsak rendesek ott fenn a Vought-nál..

 8. A szuperkatona szérum nélkül ez egy átlagos fickó pajzzsal és jetpackkel.
  Nem is értem miért és hogyan adják el hogy ő az új Amerika Kapitány …bárki lenyomja, kivel fog verekedni, Gipsz Jakabbal?

 9. Amilyen minőségromlás van most a Marvelnél az Endgame óta, ez a film már nem oszt nem szoroz.Totál érdektelen ez a csóka!

 10. Mackie mint főszereplő és Amerika kapitány nagyon gyenge. Mellék szereplőnek még oké volt de ez nagyon nem áll jól neki. Kevés lesz ő ide de nagyon.

 11. Mackie tényleg érdektelen a szerepben, de ezt a semmi ereje nincsen és ettől lesz rossz a film az teljesen légből kapott.

  Nem pont attól èrdekes a történet hogy a jófiú alapjáraton gyengèbb mint a gonosz ès valahogy rá kell jönnie hogyan kerekedjen felül?

 12. Atyaég ez a Mackie micsoda egy sótlan fickó bármelyik szerepében. Miért gondolja úgy a Marvel, hogy ez bárkit is érdekelhet? rejtély
  Igaz, számomra az is rejtély, hogy az Endgame óta pontosan mit is szeretnének, szóval ebbe a katyvaszba tökéletesen passzol a low budget kapitány

 13. Na, ő egy olyan színész aki jó korban fekete, meg valószínűleg jó vele dolgozni. Legalább is nem nagyon van érv, hogy főszerepeket kap, merthogy nincs kb. semmi karizmája, vagy jelenléte a vásznon. Ráadásul ez úgy kb. az Altered Carbon 2. évadától egyértelmű, bár ott azért a casting, és a forgatókönyv írók is segítettek lenullázni a sorozatot.

 14. de hát rengeteg fehér férfi van, akire pont ez illik, és sztárt akartak belőlük csinálni. aztán nem jött be, pl Sam Worthington, Arnie Hammer, Taylor Kitsch, Ryan Philippe csak pár ami rögtön beugrik. ez nem köthető rasszhoz, vagyis hát most már feketéknek is van esélyük bejárni ezt az utat, akit ez bánt az kicsit furcsa.

 15. Legyen inkább egy US Agent, vagy egy Tél Katonája film. A sorozatnak is ők voltak a legértékelhetőbb pontjai.

 16. hát az biztos hogy US Agent sokkal érdekesebb volt, de speciel mozifilmre vele sem vagyok kíváncsi. És Buckyval sem (amúgy Black Widowra sem voltam. A húgára meg depláne nem leszek majd)
  Kiegészítő karakternek tök jó volt Falcon meg Winter Soldire meg a többiek, de ennyi. Nagyon kíváncsi leszek hogy az MCU tudja-e magát folytatni/rebootolni (egyrészt arra is hogy jó filmek lesznek-e majd, másrészt hogy anyagilag tud-e működni tovább az aranybánya)
  Nálam sorozatos téren a Loki kívételével sorra megbuktak, filmben legalább Strange tetszett (Thort pedig tervezem) de sok jót azért ott ezen a fronton sem várok már.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.