15 hozzászólás a “Még egy képen az Avatar: The Way of Water” bejegyzéshez

  1. Ez egyre gázabb. Inkább ne mutasson semmit az öreg, mert ez valami siralom. Mint az elcseszett macskák filmből lenne az egyik retardált karakter bevágva a jászkarajenői strand gyerekmedencéjébe néhány gumikacsával. Siralom. Egyre inkább elmegy tőle a kedvem, ha így haladunk még itthon sem nézem meg.

  2. Az előző filmes karaktereknek nem ilyen stilizált diznigyerek fejük volt. Direkt vették cukira a figurát és ezt látni rajta.

  3. Azért a legszúrósabb tekintetű, cserzett bőrű, balta arcú favágó is volt valamikor babaarcú 7 éves kisfiú.

  4. DnP

    Azért van nálad baj szerintem… :) ez csak egy kép, de már ez is lenyűgöző, mozgásban pedig még durvább lesz. Figyelj, a képen egy nem létező élőlényt látsz, de olyan mintha élne, létezve és valaki lefényképezte a víz alatt. Te ettől komolyabbat mit akarsz?!

  5. Blurayfan: “eredeti” , hihető, nem cukormázas, nem fogyatékos pandora lakosokat. Semmi több. De ez mint előttem is említették, egy gagyi dizni mesehős.

  6. Tech szempontból biztos káprázatos lesz a film, a Corridor Crew majd elalél a részletektől, de vajon az átlagnézőnek mennyire fog az élményt okozni, hogy 8-ról 9-re tekerik a realitás potmétert? Nem a cgi korallokon meg lábasfejűeken cikázó fényt fogják észrevenni, hanem, ha valami szokatlanul mozog, vagy aránytalan stb… pont a múlthéten beszéltek erről a zöld kanapén a szakik. Mindemellett, sokmindent megbocsájtanak a nézők vizuális szempontból, ha lebilincselő a történet, és jól megírt karakterekért izgulhatunk. Bízzunk benne, hogy Cameron erre is annyi figyelmet fordított mint a vizualitásra.

  7. Na most a víz alatt minden látszik, szóval remélem nem túl rostos a vízimacskák étrendje mert a maximalista Cameron az utolsó fingbuborékot is kiverte a CGI részlegből az tuti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.