10 hozzászólás a “Így lesz film a Fallból, ahogy az előzetes mutatja” bejegyzéshez

 1. Még mindig nem tudnak hollywoodban hiteles mászó balesetet csinálni… így senki nem mászik ahogy a párjával másztak csak a legprofibbak ök is csak akkor ha speed recordot kell csinalniuk.
  Egy ilyen oszlopon ennyi kötéllel meg egy kókusz szedö jamaikából letudna jönni ha az élete múlik rajta.
  Nah mindegy a tériszomy hangulat meg van.

 2. Azért valaki kiszámolhatná mekkora esélye annak, hogy ennyi csavar egyszerre megadja magát. Oké szőrszálat hasogatok, de azért jobb ötlet nem volt?

 3. A teasernél még fanyalogtam, de ez most odavert rendesen, kétszer majdnem leszédültem a székről a tériszonytól.

 4. Remélem több napnyi agonizálás jut valakinek csak eszébe az antennát megrongálni valahogy, hogy egyből jöjjenek a szerelők. Jó lenne pozitívan csalódni, de komoly összeget tennék rá, hogy épp megjósoltam a film végét.

 5. A Stallonés Cliffhangerben több történet volt.
  A karakterek ráadásul itt egyedül maguknak köszönhetik a bajt, darwin díjasok (kevés kötél, nem szólnak senkinek, hova mennek, stb), nem tudok izgulni értük.
  Bakker, én ezen a traileren csak mosolyogtam. És azt kívánom, bárcsak ott lehetnék velük a torony tetején egy ejtőernyővel. Majd leugorva integetnék nekik, “Helló, további szép estét”. :)

 6. A 47 méter mélyen producereitől… 47 méter magasan. Egyébként valóban csak egy végső állomásban jön ki ennyi csavar egyszerre. Mivel nem sablon, szokványos helyszínen játszódik még érdekel így is.

 7. TV-tornyot azért mászunk, hogy aztán ernyővel leugorjunk :)

  Mondjuk nem én, mert én tíz méternél befsok a magasságtól :D Éppen ezért nálam még akár be is jöhet a film egyszer nézősnek.

 8. Ezt most néztem meg. Basszus… én nem vagyok tériszonyos, legalábbis eddig nem tudtam, hogy az vagyok… Durvább élmény volt, mint bármilyen horror film, soha többé nem nézem meg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.