Így lesz film a Fallból, ahogy az előzetes mutatja

Két lány megmászik egy TV-tornyot, de probléma csúszik a terveikbe, amikor az alattuk levő létra szétesik. Sok felvezetéssel, traumával, és persze a tornyon ragadással lesz tele a remek poszteres film.

Tériszonyosoknak már a trailer sem ajánlott!
human
írta
2022. 07. 13. 02:26
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Így lesz film a Fallból, ahogy az előzetes mutatja” bejegyzéshez

 1. Még mindig nem tudnak hollywoodban hiteles mászó balesetet csinálni… így senki nem mászik ahogy a párjával másztak csak a legprofibbak ök is csak akkor ha speed recordot kell csinalniuk.
  Egy ilyen oszlopon ennyi kötéllel meg egy kókusz szedö jamaikából letudna jönni ha az élete múlik rajta.
  Nah mindegy a tériszomy hangulat meg van.

 2. Azért valaki kiszámolhatná mekkora esélye annak, hogy ennyi csavar egyszerre megadja magát. Oké szőrszálat hasogatok, de azért jobb ötlet nem volt?

 3. A teasernél még fanyalogtam, de ez most odavert rendesen, kétszer majdnem leszédültem a székről a tériszonytól.

 4. Remélem több napnyi agonizálás jut valakinek csak eszébe az antennát megrongálni valahogy, hogy egyből jöjjenek a szerelők. Jó lenne pozitívan csalódni, de komoly összeget tennék rá, hogy épp megjósoltam a film végét.

 5. A Stallonés Cliffhangerben több történet volt.
  A karakterek ráadásul itt egyedül maguknak köszönhetik a bajt, darwin díjasok (kevés kötél, nem szólnak senkinek, hova mennek, stb), nem tudok izgulni értük.
  Bakker, én ezen a traileren csak mosolyogtam. És azt kívánom, bárcsak ott lehetnék velük a torony tetején egy ejtőernyővel. Majd leugorva integetnék nekik, “Helló, további szép estét”. :)

 6. A 47 méter mélyen producereitől… 47 méter magasan. Egyébként valóban csak egy végső állomásban jön ki ennyi csavar egyszerre. Mivel nem sablon, szokványos helyszínen játszódik még érdekel így is.

 7. TV-tornyot azért mászunk, hogy aztán ernyővel leugorjunk :)

  Mondjuk nem én, mert én tíz méternél befsok a magasságtól :D Éppen ezért nálam még akár be is jöhet a film egyszer nézősnek.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.