Taika Waititi csak akkor tér vissza Thort rendezni

Egyrészt ha Chris benne van, másrészt ha valami váratlan dolog is van benne számára, valami új megközelítés, mivel a harcok okésak, de őt a nézők meglepetése érdekelné, mondjuk egy 5 milliós road movie, amiben Thor csak utazgat..

Now, I don’t know what would be next. I would definitely do one, but only if Chris did it, but it would need to be something surprising and unexpected for me to want to do it. Like what would be the new take? The battles and all the fighting is fine, but I would want something that feels unexpected when it comes to the story. Like making just a $5 million movie with no fighting at all, just Thor on a road trip. Like Nebraska.

Tipikus kikerülő válasz arra, hogy nem akar többet foglalkozni a dologgal. Na meg elnézve a Thor 4 értékelésit a rajongók szempontjából, akkor szerintem nem is olyan sokan várják vissza. Meg most úgyis Star Warsozni is fog, körbejár a Disney-nél.

human
írta
2022. 07. 14. 17:40
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Taika Waititi csak akkor tér vissza Thort rendezni” bejegyzéshez

 1. Mondjuk szerintem a 5 milliós road movie ötlet izgalmasabb mint eddig bármi az endgame óta. Ha valami, akkor az érdekelne.

 2. Az Úristen tartsa távol ezt a fazont bármilyen Thor filmtől. Majd a SW franchise-t is mégjobban meggyalázza(nem mintha a Disney nem tett volna elég kárt bennük). Inkább adjanak neki gyagyás, kábszeres paródiákat, amikben határtalanul nyomhatja a fogyis fingós, segges-pöcsös szóvicceit. Még tán pénzt is hoznának, mert annyi az idi0ta a világon. Csak több ikonikus karaktert ne szégyenítsen már meg ez a bohóc-gyáros

 3. Kezd átmenni túlhypeolt szarba az öreg. A what we do in the shadows volt az egyetlen jó filmje, na jó a jojo is tetszett, de a többi elég tré.

 4. Jó ég remélem nem rendez semmit a Marvelnek. Eszméletlen rossz volt a Thor 4. Szétgyalázott mindent ami Thor volt. Eddig ez a 4. fázis szerintem bűn rossz.

 5. Soha többet nem engedném Thor film közelébe. Kinyírta a karaktert. Gyakorlatilag egy kínosan ostoba, bugyuta, izomagyat csinált belőle. Nálam eddig a Thor 4. az mcu legalja…

 6. Csináljon még sokat!Az olcsó, gagyi humorra vevők az emberek azt pedig hibátlanul hozza!Legalja lettba Thor, hátha az 5. résszel még rá tud tenni egy lapáttal!

 7. Hát ne haragudj, de amennyire csíptem Taika Waititi-t most annyira kezdem megutálni. Amit múvel Thor-val az gyalázat. Az első Thor filmben Thor-nak humorérzéke volt, most vicc az egész karakter. Mögé lehet látni bármilyen, gyász, vagy karakter tudatlanságot, vagy mert ŰrLord-val utazgatott és átvette a stílusát vsgy ilyesmi, de ez akkor is egy karakter marad, nem kell pszichológiai teszt, pusztan Waititi elb*szta a karakter személyiségét.
  JoJo Nyuszi? Tetszett, nagyon aranyos volt, tolta benne a full gyökeret az tuti, oda sem minden esetben lett voln aillendő, de oké Te filmed. De a Thor nem az övé, ne csináljon ez üresfejű izomagyat belőle.

  U.i.: Petíciót kellene írni, hogy a Star Wars-hoz ne is merjen hozzanyúlni. Így is valami hiba van a gépezetben, nem kell, hogy még ő is jobban megszencségtelenítse.

 8. Jöhet a Thor 5, de…
  1. Waititi és pláne Kenneth Branagh nélkül. Bírtam a Thor 4-et (bár a Ragnarök jobb volt), de azért nem ártana egy kicsit komolyabb Thor film.
  2. Legyen egy Thor vs Herkules film.
  3. Ja és Herkules szerepére keressenek új színészt. Mondjuk Henry Cavill-t.

  Süci:
  Thor már “Haj-Cici” előtt is egy izomagy volt, csak akkor nem volt vicces.

 9. SZSZFilm:
  Persze, hogy egy izomagy volt, de nem hülye, legalábbis ennyire nem. És ez már vicces se, inkább kínos. Amikor a filmben elrepült a pörölyén, mint egy boszorkány a seprűjén, hát bazz… Szerintem ez már a legalja. Ez már inkább egy paródia.
  Thor a képregényekben azért ennél összetettebb karakter. Ráadásul a Jason Aaron-féle változatot vették alapul, ami a Thor képregények élvonala.
  De mindegy leszarom, ha erre van igény, akkor hajrá. Én pénzügyileg nem fogok hozzájárulni az biztos.

 10. Eisner-díjas képregényből csinált egy debil antifilmet. Tűnjön inkább el.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.