Az új River Wild

Adam Brody, Leighton Meester és Taran Killam lesz a remake főszereplője. Az eredetiben Meryl Streep, Kevin Bacon és David Strathairn, hát nem túl erős csere.

Itthon Veszélyes vizeken néven ismert és a sztori: A tajtékzó sodrású folyón két gumicsónak halad lefelé. Az egyik hajóban egy vakációzó család, a másikban két kalandvágyó férfi ül. E két csónak között egy kapocs van, egy láthatatlan kötelék: az egyik férfinek megtetszik a vagány asszony, aki ezt kihasználva elkezd kacérkodni a férfival. A férj észreveszi mindezt, de nem tesz említésre róla. A két férfi rosszban sántikál, amit lehet, hogy a család túl későn fedez fel.

4 hozzászólás a “Az új River Wild” bejegyzéshez

  1. Az eredeti egyáltalán nem öregedett rosszul. Teljesen fölösleges a remake. Persze elhiszem, hogy kellenek az erős női karakteres filmek, de szánalom, hogy ennyire nem akarnak új történeteket írni. Másrészt meg maga lenne a világ 8. csodája, ha Meryl Streep és Kevin Bacon játékát mostani színészek le tudnák körözni. Nem azt mondom, hogy nincsenek ígéretes színészek manapság, de azért ez a két színész elég magasra helyezte a lécet.

  2. Hát, nem túl erős csere.
    De azért a gárda ezúttal is apraja falvából érkezett.

  3. Az újak legalább tényleg férj és feleség , ezért gondolom a kémiával nem lesz gond 😀

  4. Nyáron itthon is forgattak hozzá jeleneteket. Esztergomban, Kóspallagon meg a Pilisben valami sziklánál.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.