A Snyder Cut hadseregben sok volt a kamu fiók

A Rolling Stones belement abba, hogy magára haragítja a Snyder fanokat. Mielőtt valaki felkapja a vizet, természetesen rengeteg Snyder rajongó is részt vett a Snyder-művek körüli kampányokban, a cikk nem őket, csak a “hadsereg” nagyságát kérdőjelezi meg. Na meg a toxikus húzásokat sem felejti:

As Snyder’s demands escalated behind the scenes — including for more money to finish his four-hour director’s cut of the film for HBO Max and access to intellectual property — so did a flood of attacks aimed at Warner Bros.: calls for boycotts, demands for some executives to be fired, even death threats against them. Fans went after anyone or anything deemed a danger to the so-called SnyderVerse.

A Warner által rendelt vizsgálatok szerint legalább 13%-a a támadó accountoknak fake volt, ami a tipikus twitter mennyiség legalább háromszorosa.

Rolling Stone spoke with more than 20 people involved with both the original Justice League and Snyder’s cut, most of whom believe that the director was working to manipulate the ongoing campaign. Snyder claims that, “if anyone” was pulling strings on the social media fervor, it was Warner Bros. “trying to leverage my fan base to bolster subscribers to their new streaming service.” But one source maintains, “Zack was like a Lex Luthor wreaking havoc.” 

A Warner dolgozók szerint Snyder manipulálta a #snydercut kampányt, míg Snyder szerint a stúdió használta ki a helyzetet az HBO Max előfizetőinek növeléséhez.

Ügynökségek vizsgálták a #releasethesnydercut hashtaget, mivel le akarták másolni a mobilizációs módszert, de igazából nem találtak semmit, csak hatalmas aktivitás csökkenéseket, amikre nincs magyarázat.

A már említett Warner által rendelt vizsgálat arra jutott, hogy minden platformon volt 1-2 fő, nagyon sokakat befolyásoló fej, amiket követett rengeteg igazi user.

The bulk of this activity was made up of real and passionate users taking direction from influential figures in the pro-Snyder community

A cikk arra is eljut, hogy a Forsnydercut.com mögött egy digitális reklám konzultáns, bizonyos  Xavier Lannes állt a MyAdGency tagja, nem pedig egy fan.

Érdekes a Snyder Cut tényleges megvalósulása rész is, ahogy egyre több pénzt harcolt ki Snyder, miközben Fisher elkezdte anyázni Whedont.

human
írta
2022. 07. 19. 04:21
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “A Snyder Cut hadseregben sok volt a kamu fiók” bejegyzéshez

 1. Kit érdekel? A lényeg, hogy kijött a film és kibebaszott jó lett! Eat shit haters!

 2. Szerintem a Warnernak nem számított, hogy 13%-kal több vagy kevesebb twitterelő van, kellett a tartalom a HBO Maxra, marketing fogásnak is kiváló, hogy “hallgatunk a rajongókra”. Ha nem láttak volna benne lehetőséget, hogy sok embert bevonz majd a streamingjükre, mai napig kapálózhatnának a “rajongók” a filmért.

 3. azért ezek a reakciók, hogy “és?” meg “kit érdekel?” elég siralmasak. elvileg azért vagyunk itt, mert érdekelnek minket a filmekkel kapcsolatos dolgok.

 4. Ez csak némi reményt ad, hogy nincs olyan sok ízlésficamos Snyder rajongó mégsem :)

 5. 13% volt a fake accaount, az nem valami sok. Sőt annak tudatában, hogy most jönnek nyilvánosságra az adatok a twitterről, hogy mennyi a Bot.
  Az meg, hogy nem alulról szerveződő megmozdulás volt, hanem marketinges felelt érte, sztem elég egyértelmű volt. A sikeres influenc-erek nagy része mögött van marketinges.

  Szóval nem sokat adott vagy vett el ez a tény az eredményből szerintem.

 6. Van magyarázat az aktivitás csökkenésekre mivel nem mindenki tömte tele ezzel tele az idővonalát minden nap mikor a rajongó táboron kívül is vannak követői meg senkinek nincs is kedve ezt csinálni minden nap se ideje
  Eventek voltak leszervezve vmilyen épp kapcsolódó napra mindig (mint pl ma, érdekes időzítés, az amcsi digitális megjelenés) amikor mindenki egy időben ha az időzónájában megfelelő volt nyomta aztán ha aludni ment jöttek az ázsiai fanok stb

  bot+fake acc van mindenben twitteren (cikk lehozó rolling stonesnak 20%+ követője nem igazi elvileg) szerintem sokkal gázabb mikor egy tárgyaláshoz vannak botok vagy extra accountok felhasználva+ tik tok és youtube

  Azon meg hogy bojkottálsz egy terméket vagy egy közönség véleményétől függő üzletben a menesztésed kéri a közönség egy része azon nem tudom mi a toxikus. Egyéb fenyegetés igen de az meg egy nagy tömegű fandomban megakadályozhatatlan sajnos

 7. “Eat shit haters!”

  Ilyen amikor a Snyder fanbase élőben demoonstrálja, hogy egyáltalán nem toxikus?

 8. reatard: Ott a pont! Amúgy a “deMOONstrálja” kifejezéssel már a Rebel Moont marketingeled? :D

 9. Azt nem tudom ki mondta, hogy a fandomban nincsenek toxikus elemek, mert kb senki. Már képzelődünk? Még írtam is, hogy bármelyik fandomban ezek megállíthatatlan elemek, nem tudsz egy nagy csoportot 100% irányítani. Bojkottálni filmeket, azaz nem venni jegyet és hangot adni róla mi az oka annak, nem toxikus. Fenyegetések, nyilván. De ha az eat shit után este sírva fekszel le akkor gondolom az is, de úgy teljességében kerülném az internetet akkor.

 10. Tudom, hogy ez már kezd off lenni (please Human, ne töröld a commentem :)), de, legalábbis én, nem értem, hogy miért kellene azt elfogadni normaként, akár az interneten név nélkül, akár a való életben szemtől szemben, hogyha nekem nem tetszik egy termék-alkotás-akármi, és én ezt normális hangnemben elmondom/leírom, hogy akkor engem már lehet ‘utálkozónak’ hívni, és lehet azt mondani, hogy ‘egyél szart’.
  És hát a Snyder-cut meg (szerintem, nem objektív vélemény) hosszabbnak sokkal hosszabb lett, de sokkal nem jobb. Steppenwolf ugyanolyan semmilyen főellen maradt. Cyborg sztorija ugyanúgy nem mozgatott meg, mint az eredetiben. Egyedül a jövöbeli/alternatív részek tetszettek, de azok miatt meg felesleges volt végignézni egy háromórás filmet.

  Plusz, de ez már tényleg nem kapcsolódik a filmekhez, azért kurva érdekes látni, hogy hogyan tudja pár ember (milyen módszerekkel) befolyásolni/adott irányba terelni egy sokkal nagyobb tömeg véleményét.

 11. Kellemetlen, bár lehet tényleg nem kellene meglepődni ezen. Bár az a minimum 13% kicsit megtévesztő, mert akár lehetett jóval magasabb is. Ugyanakkor az én véleményem szerint majdnem mindegy, hogy minden hetedik vagy nyolcadik kamu. A lényeg, hogy voltak olyan emberek, csoportok, erők akik befolyásolták a kiadást.

  Én annak idején sem értettem ezt a felzúdulást, mert Snyder nem csinált egyetlen igazán jó filmet sem karrierje során. Voltak nézhető alkotásai jó ötletekkel és látványos vizuális megoldásokkal, de azért nem egy zseni.

  Elismerem, az ő cutja jobb, mint a Whedon verzió, de még így is csak egy jó iparosmunka.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.