Henry Cavill újra Superman lehet

Pletyka pár Deadline félmondatból, de elvileg a San Diego-i Comic Conon a Warner bejelenti majd, hogy Cavill visszatér Superman szerepébe.

Ugye volt már mindenféle pletyka a témában, mióta Cavill látszólag eltűnt a szerepből, és a Shazam végén sem láthattuk, pedig hát elvileg feltűnt Superman a filmben, szóval minden osztandó kettővel, de a rajongók kicsit reménykedhetnek talán.

Ugye olyasmi pletyka ez, ami valamennyire várható és következtethető, mivel a Warner-Discovery összeolvadás körül volt olyan szöveg, hogy nem tetszik a vezetésnek egy olyan elismert karakter, mint Superman pihentetése. De közben meg ott van az is, hogy már 2020-ban is ez volt a pletyka, miszerint Cavill legalább cameo-kra visszatér, aztán semmi bejelentés nem jött.

human
írta
2022. 07. 21. 02:20
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Henry Cavill újra Superman lehet” bejegyzéshez

  1. Mindjárt jön Endymion és elmagyarázza, hogy miért is van mindenkinek mentális problémája, ha azt szeretnénk, hogy Cavill újra Superman legyen. Ha netán az ellenkezőjét akarja valaki, akkor is hülye, mert nem érti, hogy Endymionnak mindig igaza van, főleg akkor, ha téved. Szóval ő sokkal jobban tudja, hogy te mit is akarsz igazából. Hallgassatok rá, megéri.

  2. Igazából bármennyire is tetszett a Cavill féle Superman, örülnék neki, ha tovább tudna lépni jobb szerepekre.

  3. Nekem sajnos nem tetszett egyik Acélember sem de ez nem Cavill hibája, jól áll neki a szerep. De számomra még mindig Bondnak tudnák eladni a legjobban…

  4. Cavill szerintem a legunalmasabb, legkézenfekvőbb Bond választás lenne – ezért is szeretnék őt sokan, mert annyira egyértelmű. De igazság szerint Connery óta nem választanak “egyértelmű” Bondot – mindegyik valamilyen szinten felkavarta az elvárásokat (Moore a poénkodós szőkeségével, Lazenby az érzelmességével, Dalton a kemény, everyman typeot hozta, míg Craig ugye a sebzett vadállatot), talán Pierce Brosnan volt úgyszintén egy elvárható választás, és hát tudjuk h abból mi lett…

    De ez nem is Bond poszt. Supermanhez nem nagyon tudok hozzászólni mert kezdek nagyon belefáradni a képregénykedésbe, és egy shrugnál többet nem ér nálam a hír :D

  5. Az igen, de ott véget is ért. Míg minden Bondtól tudsz minimum 2 igazán jót sorolni (jó, kivéve Lazenbytől, de az ő egyedülije az egyik legjobb)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.