Kamerás Oppenheimer

Amerikában a Nope előtt megy Nolan új filmjének az előzetese, szóval valaki felvette szépen. Egyelőre kamerás, vagyis nyilván telefonos minőség van csak, gondolom majd lassan kiadják rendesen is.

human
írta
2022. 07. 21. 21:34
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Kamerás Oppenheimer” bejegyzéshez

 1. A Tenet elmondhatatlan nagy csalódás volt, nekem a Dunkirk sem tetszett. Nolan már elszállt, úgy gondolja bármit csinál az zseniális, és aki szerint az nem jó, az hülye meg nem érti. Remelem az Oppenheimer nem ilyen elvont “magamnak csinálom” xar lesz, mondjuk 100% h nem moziba nézem mert a story a lehető legjobban hidegen hagy.

 2. “Nolan már elszállt, úgy gondolja bármit csinál az zseniális, és aki szerint az nem jó, az hülye meg nem érti. ”

  mikor mondott ilyet?

 3. Az idő itt is fontos szerepet fog kapni. Várom! Nagy Nolan rajongó vagyok. Érte legalább még tudok rajongani.

 4. A Dunkirt egy rakás valami, a Tenet pedig abszolút csalódás. Ez már nem is érdekel.

 5. Tenet nekem is hatalmas csalódás volt. Önmagába harapott, zagyva volt és nagyon hamar érdektelenségbe fulladt, még akkor is, ha nagyon király jelenetek voltak összerakva benne, és technolan szempontból nagyon rendben volt, előrelépésnek is nevezhető karrierjében.

  Dunkirk viszont talán a legjobb filmje, hihetetlen kontrollt mutat, nagyon pontosan van összerakva. Abban az évben nem is volt jobb.

  Erről még nem tudom mit gondoljak. Majd meglátjuk. Apprehensive vagyok.

 6. Nem bírtam ki. A Tenet után itt is zakatol majd a zene. Tipikus elő-előzetes avagy lehet a majdani végleges változatból egy képkocka sincs benne.

 7. Kibírom a rendes változatig. remélem.
  Szerintem mondjuk a Tenet jó volt, a Dunkirk viszont csalódás… Manapság már az is elég nagy erény, ha valaki ilyen megosztó :-)

 8. Srácok nem kötelező ám minden Nolant érintő poszt alá ELSŐKÉNT bekommentelni ,hogy mennyire kúlak és eredetiek vagytok amiért ti már nem szeretitek a rendezőt..

  Aztán elsők közt mentek a filmjeire is moziba ,vagy töltitek le és továbbra is minden téma alatt elmondjátok majd hogy mennyire nem jó amit Nolan csinál. Ez ám az önmagába harapó zagyvaság nem a Tenet.

 9. 9-es komment, 1-es komment – zérózéró, x.

  továbbra sem tudom elképzelni, hogy közepesen unalmas életrajzi filmen kívül bármit ki lehetne hozni ebből a sztoriból. de hátha végre visszatalál a régi önmagához Nolan, én nagyon szorítok neki! jó lenne már egy úgy Prestige vagy hasonló.

 10. Nolan már elszállt, úgy gondolja bármit csinál az zseniális, és aki szerint az nem jó, az hülye meg nem érti. ”

  mikor mondott ilyet?

  Nyilvánvalóan nem mondta ki szó szerint de szerintem az alkotásaival ezt közölte, én ezt vettem le persze lehet h rosszul :).

  Valaki kommentelte h mennyire cool, divat ha vki lehúzza Nolant. Na most nekem az egyik kedvenc rendezőm, nem divatból húzom le. A Memento, az Insomnia, A Batman kezdetek, A tökéletes trükk, Az eredet, A Csillagok között, brutálisan jó alkotások de utána túl művészi lett a számomra. . .

 11. szerintem csak beleláttad. Mármint jobban elmerült a technikai dolgokban a Tenettel ez tény, de én pl semmi fennköltözést nem éreztem.

 12. Eltörném a kezét aki állóban képes videózni. HW szinten kéne blokkolni az ilyet.

 13. ezek a videók ezer százalékig a kampányhoz tartoznak. mindig. nagyobb hájpot generálnak, mint utána a rendes előzetesek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.