Videón a John Wick: Chapter 4

Jött egy teaser a Keanu Reeves akciófranchise következő fejezetéhez. Visszatérnek a kutyák, lesz Párizsi akció, de igazából nem hiszem, hogy bárki a sztori miatt várná ezt. Nyilván valahogy újra talpra állt Wick a 3. rész végében elszenvedett sebesüléseiből.

Ennyiből komoly következtetést nem lehet levonni, csak hogy az a recept marad, ami eddig.

human
írta
2022. 07. 23. 14:21
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Videón a John Wick: Chapter 4” bejegyzéshez

 1. Fasza lesz, csak ne legyen benne sok a nyilazós f*szág. Értem én, hogy vki szerint cool, de a 21. században ne mááár.

 2. A “lesz párizsi akció” mondatrészletről azt hittem valami Aldi-s reklám :D

 3. Harmadik is annyira szar szar volt, hogy fájt. Minek még egy? Az elsőt bármikor újranézem, de a három 20 perces értelmetlen verekedései annyira erőltetettek voltak, ha fizetnének sem nézném meg újra.

 4. Én is remélem, hogy a harmadiknal földhöz ragadtabb lesz. Bár valójában kétlem..
  Messze még a március..

 5. Hmmm, hát akkor ezért (sem) nem csinált Keanu Reeves semmi érdemleges akciót a Mátrix 4-ben, mert erre gyúrt.

 6. Tegnap este olvastam épp egy The Adventures of Superman képregényt, amiben Lois Lane igazat adott Wonder Womannak, miután az egy ellenségét kínjában megölte, hogy Supermant ne manipulálja többé és így a világot megmentse. Lois mérgesen: “She didn’t have a choice!” Clark dühösen vissza: “There’s always a choice!” (Már hogy mindig van választás arra, hogy ne öljünk). És ezt később be is bizonyítja a következő számban, amikor Ruin nevű ellenségét életben hagyja. John Wick miért öl akkor mindig, ráadásul egy kiskutyáért? Ő is olvashatna kis kétezres eleji Supermant végre. :)

 7. Már csak a Yen-Sanada fight miatt is megnézném, még ha 3 perc alatt el is zavarják. Oltári szórakoztató sorozat, lesz itt minden, mint a búcsúban.

  4. DnP: akkor ezek a filmek nem neked, hanem nekem készülnek, nem muszáj megnézni mindent.

  9. doomage: és mivel Sup, Bat, stb mintid életben hagy mindenkit, mert “Nem ölünk”, ezzel elősegítik, hogy az életben hagyott bűnözők a későbbiekben emberek százait-ezreit mészárolják le. Wick nem a kutya miatt öl 3 részen keresztül, mindenhol megvannak a mélyebb indokok.

 8. Wittgen: hogyne. Se Supermannek, se Batmannak, se John Wicknek, se a Punishernek nem fogynak el soha az ellenségei. Mindig van utánpótlás.. Csak az előbbi kettőnél kevesebb ellenfelet kell az írók részéről kitalálni, akik így ikonikusabbakká válhattak a popkulturában, míg az utóbbinál az ellenek tiszavirág életűek maradnak többnyire…

 9. Az azért vicces ahogy a végén a nundzsakuval sorjázza a fickót :D
  Gunslinger az eddigi részek (ahogy gondolom majd ez is) tele voltak késekkel és kardokkal. Szerintem bármi jöhet, Mr. Wick elbír vele. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.