4k-ban a Lost Boys

A legendás vámpíros film, amiben Kiefer Sutherland is alakít, végre kijön 4k-ban, és ehhez összedobtak egy új előzetest is. Kivételesen 4k a trailer is, bár persze csak youtube tömörítésben.

11 hozzászólás a “4k-ban a Lost Boys” bejegyzéshez

 1. Ez legendás? Én annó meg sem néztem, mert együtt jött ki a Near Darkkal, ami fényévekkel jobb volt.

 2. totoro: Ha meg sem nézted, honnan tudod, hogy a másik fényévekkel jobb volt? :D

 3. 3: A korabeli kritikákat olvastam, minden mozis magazin járt nekem akkoriban, és úgy általában nem érdekeltek a vámpíros filmek, a Lost Boys sima tinibaromságnak tűnt. A Near Darkra a jó kritikák miatt figyeltem fel, na meg azért is érdekelt, mert Kathryn Bigelow filmje volt, és ő akkor már együtt volt James Cameronnal, aki már akkor a kedvenc rendezőm volt, és a fél Aliens szinészgárda szerepel benne (Paxton, Henriksen és a Vasquezt alakító színésznő) ja meg Tangerine Dream a zene….Egyedi film lett, érződik rajta Cameron hatása is és Bigelow tehetsége is.

 4. 4: Hádész, most elkezdtem olvasgatni a Lost Boys-ról, és tényleg jók a kritikák, a végén még elő kell vegyem azt is :)

 5. Szerintem remek film volt a Lost Boys, Haim is remekelt benne, Feldmannel meg minden film cool, és még a zenéje is jó volt. :)
  Érik már egy újranézés, valszeg majd egy új tévén 4k-ban.

 6. totoro: Egyébként egyiket sem láttam, de így már engem is érdekel mindkettő :D

 7. Az egyik legjobb vámpíros film. Persze ég és föld, de leginkább az Interjú a Vámpírralhoz tudnám hasonlítani, ugyanis mindkettő a faék egyszerűségű sztori ellenére érdekes, tartalmas és nem úgy mutatja be a vámpírlétet, ahogy a gyanútlan néző számítana rá. A színészi játék is nagyon ott van, a zene is jó, meg a maszkok is.

 8. Főleg amcsi oldalak szokták osztogatni a “missing” képeket a vámpír gyerekekkel + rengeteg lájk, szívecske rájuk, így bepróbáltam, de ahhoz képest elég csalódás.
  A hangulata és a fényképezése tényleg bravúros, de a gyerekek és a banda a film második felében önmaga paródiája. A végéről nem is beszélve :D
  Ja és a zenéi is nagyon jók.

 9. Totoro: ja hogy te elolvastad a korabeli kritikákat, hát az mindjárt más. Abból egyértelműen kiderül, hogy a Near Dark fényévekkel jobb film, hiszen a kritikák azt mondták :)))

 10. Kakarotto: Köszönöm az építő hozzászólást :D Tényleg, bennem úgy élt e Lost Boys mint egy fos vámpíros tinifilm (még a Bravo újságos marketingjére is emlékszem, nagyon nyomták a tinilányoknak), a Near Dark meg máig az egyik csúcs a műfajban – láttam, meg tudom ítélni – , de lehet, hogy a Lost Boyssal tévedtem, meg fogom nézni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.