Az Oppenheimer előzetes rendes minőségben

Nolan jövőre ledobja az atombombát, vagyis az atombomba készítéséről szóló filmjét, amit IMAX kamerákkal vett fel, és… valahogy csak látványos lesz, nem? Mármint a teaseren kívül, gondolom nem csak egy sima dráma – tegyük meg tétjeinket miképp lesz az idővel a játék?

Csak hülyülés féltipp részemről: az egyik szint a bomba becsapódása előtti (vagy utáni?) 10 másodperc, a másik a ledobás előtti 10 óra, a harmadik pedig a 10 hónap amíg célbaért a feltalálás?

Ha jól látom akkor az Universal végtelen loopban tette fel az előzetes, lehet ez is nyom, tippre ott mindig más időt írnak ki?:

human
írta
2022. 07. 28. 15:53
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Az Oppenheimer előzetes rendes minőségben” bejegyzéshez

  1. Oké hogy csak tipp de nem hinném hogy Dunkirk vagy akár Mementósan oldja meg. Az hogy néha felvillan az idő mennyi van még a ledobásig azt jobban el tudom képzelni de ez Nolan esetén túl egyszerű lenne. A lényeg hogy legyen faja az egész film.

  2. hehe, tényleg mindig aktuálisan annyi a hátralevő idő alul, amennyi a premierig van. nem rossz.

  3. 100% biztos vagyok benne, hogy a nyitójelenetben ledobják a bombát. Aztán onnantó ugrálgatva fogja mutogatni az odáig vezető és utána keletkező eseményeket.

  4. Mi van ha úgy csinálja meg az egész filmet, hogy egy loop lesz? Nekem ez jutott eszemben elsőre.

  5. Amennyiben nem lesznek benne azok a ma már legendás beszédek és megjegyzések akkor ez egy rossz film lesz. Mert aki erről a témáról készit filmet annak bele kell raknia ezeket a dolgokat.

  6. Úgy hallottam Nolan élethűre akarja a filmet effektek nélkül, ezért ledobnak egy-két atombombát is a forgatás alatt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.