A Butcher’s Crossing is képen

Nicholas Cage újabb komolyabb filmje John Edward Williams regényének az adaptációja lesz.

A könyv hivatalos tartalma:

Amerika, 1873. Will Andrews nem a könyvek barátja. Vadságra, szabadságra, reményre, lendületre vágyik. Otthagyja a Harvardot, és nekivág a vadnyugatnak, hogy új életet kezdjen. Butcher’s Crossingban megismerkedik egy vadásszal, aki mesél neki a legendás bölénycsordáról, mely egy eldugott magaslati völgyben rejtőzik, és csak bátor, az őrültségig vakmerő férfiak lelhetnek rá. Will úgy dönt, ő is e férfiak egyike lesz, de a coloradói hegyekbe vezető hosszú út, az öldöklés, a közelítő tél, a sorozatos balszerencsék testben és lélekben egyaránt próbára teszik.

10 hozzászólás a “A Butcher’s Crossing is képen” bejegyzéshez

  1. A könyvet itthon sokan kedvelték, úgyhogy az alapanyag nem lehet rossz. A tartalma alapján mondjuk én inkább egy huszonéves főszereplőre asszociálnék, de Cage-et szinte bármiben megnézném, ebben is meg fogom. :)

  2. Vadnyugati film, amiben Nic Cage a főhős? Naná, hogy jöhet!!
    Speranza a könyv magyar címét tudod?

  3. Nem fordították le, meghagyták az eredeti címet a Park Kiadó magyar nyelvű kiadásában is, szóval: Butcher’s ​Crossing. :)

  4. Közben kicsit jobban utánanéztem, Cage ezek alapján nem a főszereplő lesz, hanem inkább egy negatív mellékszerepben tűnik fel, de annál érdekesebb lesz. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.