Ez a The Pope’s Exorcist

Mármint a film címe az, hogy The Pope’s Exorcist, és mint látjátok, Russell Crowe lesz benne. Létező személy, Gabriele Amorth alapján, aki 100 000 ördögűzés hajtott végre az élete során.

14 hozzászólás a “Ez a The Pope’s Exorcist” bejegyzéshez

 1. érdekes szerepválasztás, mindenesetre várós,, bírnám, ha valamiféle deliver us from evil hangulatot hozna

 2. bocs a dupláért, utólag akadt meg a szemem az infón.. 100000?!?!:D Kicsit túlzónak érzem, de valószínűleg nem ment el túl sokszor szabira

 3. Remélem, hogy jobb lesz, mint a Rítus Anthony Hopkinsszal, amit szerencsére mindenki elfelejtett.

 4. Lehet, hogy volt szimultán is, amikor egyszerre többől kipucolta a szarvasembert

 5. Nagy mesemondó lehetett az öreg. :D

  “In October 2000, it was reported he had performed over 50,000 exorcisms (which ranged from “a few minutes” to “several hours” in length). In March 2010, he said that the number had increased to 70,000. By May 2013, he said he had performed 160,000 exorcisms in the course of his ministry. According to Amorth, each exorcism does not represent a victim of possession, but rather each exorcism is counted as a prayer or ritual alone, and some possession victims required hundreds of exorcisms.”

 6. Huszon kibaszott egyedik században, bazmeg….. És nem vígjáték, hanem komoly film……

 7. Biztos beszámolt olyanokat, h ment haza a vkv-val, ránêzett 20 utasra és done, kêsz is. Nem minden ördögűzés gondolom olyan, mint a horrorfilmeken, elsétált valaki mellett, és ennyi, kész is, tesco gazdaságos exercise book. Igy a százezer még kevés is.

 8. nahát, azt hittem sokkal többen szeretik az ilyen egyházas, keresztény dogmákat feszegetős ördögűzős filmeket. nekem nagy gyengém, ezt is várom ezerrel. el ne felejtsem.

 9. én valamiért szeretem:D bár nagyon kevésről lehet elmondani, hogy jó és nemcsak jumpscare-ekben merül ki

 10. Bár a filmet nem láttam, de egy emberben akár több ördög/gonosz lélek is lehet. Két emberből egy egész sertékonda megszállására elég ördögöt űzött ki Jézus a Biblia szerint (Mt8,28-34). Szóval a 100.000-et, bár hatalmas szám, de – szerintem – nem a meggyógyított emberek számára, hanem a kiűzött ördögök számára ajánlott érteni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.