Patton Oswald szerint lesz Eternals 2

A Today-nek adott interjújában azt mondta, hogy az Eternals végén Harry Styles mellett látott karaktere, Pip visszatér az Eternals 2-ben. A rendező Chloé Zhao marad. Lehet a Marvel Dayen jön a hivatalos bejelentés akkor, csak Oswald nem emlékezett meddig embargós a hír?

human
írta
2022. 08. 04. 03:04
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Patton Oswald szerint lesz Eternals 2” bejegyzéshez

  1. Szerintem is teljesen rendben volt az Eternals. Végre nem egy tipikus MCU film volt. Szívesen néznék több ilyet. Inkább a Thor 4-et felejteném el, az sajnos rengeteg kárt okozott a karakternek…

  2. A Thor és a Dr Strange2, amik jó esetben is csupán 5 pontosak voltak, addig az Eternals-ra simán adtam 6,5 pontot.Közel sem hibátlan, de kiváncsi lennék a folytatására!

  3. Eternals spoiler!
    Az első részben láthattunk robot intim együttlétet és meleg robotot is. Nagyon remélem, hogy a második részben lesz intim meleg robot együttlét is. Felemelő volt végre nem egy tipikus Marvel filmet látni. Jó az irány, maradj rajta Disney!!4

  4. szerintem nekem tetszett volna az Eternals csak az a baj, hogy a felét nem láttam mert töksötét volt. én meg nem hangjátékra fizettem be. ha megtalálják a villanykapcsolót a második részre, akkor jöhet.

  5. Hogy az eredeti témához is szóljak: nekem tetszett a film (jó, nyilván nem lesz a kedvencem, de simán jobb, mint a Strange és a Thor), és annyira kilógott a fősodorból, hogy kíváncsi lennék a folytatásra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.