The Banshees of Inisherin-előzetes

Az In Bruges készítőjének új filmjében egy barátság durvul el, amikor a két férfiból az egyik azt mondja, hogy nem akar tovább beszélgetni a másikkal. Aztán azt, hogy ha mégis hozzászól, akkor levágja az egyik ujját. Mindez olyan abszurdul hangzik, hogy miképp lesz ebből film? Hát így.

Simán a legnagyobb városok közé érkezett az előzetessel.

10 hozzászólás a “The Banshees of Inisherin-előzetes” bejegyzéshez

 1. Nagyon várós!
  In Bruges mai napig az egyik kedvencem, 3 óriásplakát is zseni volt, a Six shooter is nagyon kreatív. Másik kedvencem a Guardista, ugyan azt nem ő, hanem a bátyja rendezte, erős család:)

 2. @HD

  Egyetértek, tehetséges család, én is szeretem a testvére filmjeit is. John Michael McDonagh legerősebb alkotása szerintem a 2014-es Calvary (Kálvária).

  Úgy látszik, mindkét testvér imád együtt dolgozni Brendan Gleeson-nal. :)

 3. Az előzetes után is az csak azt tudom mondani, hogy az év egyik, ha nem a legvárósabb filmje.

 4. In Bruges már bekészítve egyik hétvégére, amikor család elalszik. Jó lesz ez is, várós. Bár nem ezt a filmet javasolnám olyannak aki filmből akar angolul tanulni :)

 5. Megnéztem a trailert többször is, de még mindig homályos, hogy miért is várós sokaknak ez a film? Az In Bruges-t én is láttam és az tetszett is, de ez így első ránézésre elég messze van a “várós” kategóriától.

 6. @Yakhead, nézd meg a Calvary-t, ha már az In Bruges megvolt és akkor rájössz, hogy miért várós!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.