Élőszereplős Pac-Man?

Annyira képtelen, hogy hiába nulla információ, muszáj posztot kapnia. Tudom, ott a Sandler film amiben láttuk Pac-Man karakterét, de basszus, hogy csinálnak belőle egészestés filmet. Azt ígérik, hogy “original idea”, Chuck Williams (Sonic the Hedgehog) eredeti ötletére épül.

human
írta
2022. 08. 09. 02:45
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Élőszereplős Pac-Man?” bejegyzéshez

  1. Bárhogy fel lehet ezt dolgozni. Lehet egy sárgaruhás fickó, aki szellemeket keresgél Manhattan háztömbjei között, és közben cukorkákat zabál. 🤷‍♂️

  2. Vagy szimplán találnak egy galaxist, ahol egy bazi nagy sajt kis pöttyöket eszik. :) Miért? Csak.

  3. Elképzeltem egy film noir-scifit. Minden fekete-fehér, csak a magánnyomozó ballonkabátja sárga, járja az utcákat, és drogok hatása alatt színes szellemalakokat lát, amelyek a normál emberekre is hatással vannak, csak ők nem látják őket, például beléjük szállnak, és ettől ők megőrülnek és gyilkolászni kezdenek. A nyomozó ezekre a szellemekre vadászik, és közben szedi a drogot tabletták formájában, hogy lássa őket. Simán megnézném!

  4. If Pac-Man had affected us as kids, we’d all be running around in dark rooms, munching pills and listening to repetitive electronic music.

    Oh wait :D

  5. Az angry birds-ből is csináltak meg az emojik-ból is egész estés filmet. Sz@r is lett mindkettő. Már amennyit láttam belőlük.
    Én a pacman-en se csodálkoznék.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.