Ezra Miller körül szorul a hurok

Vermontban rablás bűntettével vádolják. Mondjuk csak pár üveg alkoholt tulajdonított el. Nem tudom elhinni, hogy a The Flash film vele érkezik.

human
írta
2022. 08. 09. 02:37
megjelenés
22
hozzászolás


22 hozzászólás a “Ezra Miller körül szorul a hurok” bejegyzéshez

 1. Nekem semmi bajom nincs azzal ha ezt bemutatják még vele. Ez egy film, egy szerepet játszik. Mint néző, ezért nem kell azonosulnom a valós tetteivel. Egy barom, el fog tűnni a nyilvánosságról, vélhetően börtönbe.
  Úgy gondolom, hogy ez nem az én bajom, hogy ha megnézem. Ezzel a dologgal a stúdiónak van elszámolni és félnivalója.
  Ha ez kap reklámot, az egy érdekes marketing kampány lesz valószínűleg.

  A stúdiót meg ha valóban érdekelné, azon kívül, hogy rossz fényt vet rájuk. Akkor a bevételt át kell adni, egy/vagy több a Miller ügyeit érintő segélyszervezetnek.

  Hollywood évekig tusolta el a sztárok ilyen ügyeit. Akkor csak ők tudtak róluk, de simán volt gyomruk filmeket csinálni az illetőkkel. Hát most nem csak ők tudják, hogy egy mocsok..

  Kíváncsi vagyok, hogy valóban megéri e kiadni vele ezt a filmet. Vajon tényleg a DCU-ra olyan hatással lesz, hogy nem lehet kukázni? Nem lehetne egy másik filmmel helyettesíteni?! Remélem ebbe jön el a nagy RESET. Mert másként nem is látom értelmét, hogy ennyire erőltetik. Valószínűleg erre a filmre össze tudták trombitálni a jelenlegi Justice League-t, és még régi szuperhős szereplőket is ugye. És így képzelek el egy lezárást, vagy újraindítást a következő érának.

 2. Ez az ember klinikai eset. Én azért drukkolok, hogy élve megússza ezt az ámokfutást, kapja meg azt ami a bűneiért jár, és kigyógyuljon.

 3. Egyetertek LnB-vel, jó ötlet lenne arra felfűzni a reklamkampányt, hogy Miller problémájával kapcsolatos segélyszervezeteknek adják a bevételt. Ellensúlyozná az összes negatív hangot, bemutatna a színészeket (alkalmazottakat) képmutató módon kizsakmányoló és eldobó üzleti modellnek, összességében szép felelősségvállalás és példamutatás lenne. Mindjuk nem ártana hozzá egy diagnózis, de a nélkül is meg lehet csinálni. Ha sikerülne közben a srácot is kirángatni a slamasztikából, akkor pedig mehet tovább a menet, mint még nagyobb siker.

  Csak hát a rendszer olyan amilyen, biztos vagyok benne, hogy a döntéshozóknak ilyesmi soha nem fog eszükbe jutni. Undorító, hogy inkább azon megy a vita, hogy csak kicsit, vagy nagyon ássák el a filmet az emberrel együtt. Segítség helyett egy hátbarúgást kap…

 4. Majd max kifestik zöldre a celláját és onnan veszik fel vele a folytatásokat.

 5. Engem teljesen hidegen hagy miket művelt, a film legyen jó! És ne töröljék a moziból!

 6. LasDen: nem a filmről nyilatkozok sosem a posztban, csak akkora PR rémálomnak tűnik, és ugye foshatnak, hogy a premierig még mi derül ki, mi történik, ha vele küldik moziba.

 7. Szerencsére nem egy D.D.Lewis, esetleg Anthpny Hopkins léptékű tehetség, így nem nagy kàr érte.

 8. Lehet, h most már rámennek “a negatív hír is marketingérték” alaptézisre, és már végképp erre fűzik fel a kampányt. :-) A csávót meg majd nem küldik el interjúkra. Vagy mondjuk a bemutató előtt fél évvel elmegy elvonóra/ eltűnik a nyílvánosság elől, és utána “megtisztulva” csinálja végig a marketingkörutat.

 9. Akkor megiscsak lesz film? Most akkor lesz a benne keaton v nem? Amit lattunk trailer, abban ugye benne “van”

 10. CCNZ
  Már kb dobozban van a film, csak a srác olyan szint szarba kavarta magát, hogy ez miatt tartják vissza. Ahogy human Írja, egy rémálom marketing szempontból a film reklámozása vele.

  A srácnak is meg a stúdiónak is egyre inkább hiányzik Flash időutazós képessége.

 11. Llew
  És ilyenkor vajon van olyan kitétel a szerződésében, hogy a plakátokon szerepelnie kell a nevének mi? Ha jól tudom, ezeket a credits dolgokat elég komolyan szokták tárgyalni.

  Simán csinálnék olyan posztereket, hogy háttal áll a karakter, meg el van mosódva az arca. És nem írnám fel a nevet, neveket rá. Mondjuk ha Flashpoint film, akkor arra fokuszálnék. Mi kockáknak az úgy is többet jelent, mint a színészek maguk. Ha meg fel kell tüntetni a nevet, van az az apró betűs rész. :)
  Interjúkra meg alap, hogy nem mehet el. Az egész világ tudja mi van, teljesen érthető lenne.
  Máshogy kell egyszerűen reklámozni, nem a megszokott módon. Nem muszáj ott lennie minden talkshow-ban meg ilyenek..

 12. én hülye vagyok ehhez, nem értettem soha, mi a fenét kell lovagolni egy-egy színész ilyen-olyan hű de rémes tettén, miközben a társadalom gyilkosokat enged tök nyugodtan vissza a berkeibe, pedig azoknak nem szabadna megbocsátani soha

  lopott pár üveg piát, hát bazmeg, kifizetem, hova utaljak?

 13. Mammut itt már rég nem pár üveg pia ellopásáról van szó. A srác ön és közveszélyes. Emberekre tör rá a saját hálószobájukban, rajongókat folytogat, fegyverrel járkál, Izlandon kb szektája van. Full ketyós. Minimum kényszergyógykezelés kellene neki és elzárás.

 14. hát én ezt a csávót sosem bírtam (még a californicationben sem mint gyerekszínész :) és hát ami hírek eddig voltak azok alapján tényleg rettenetes figura (amúgy nem is értem a warnert hogy futhattak ennyire lukra vele, hát már egy nfl/nba drafton is nézik hogy kire mennyire lehet számítani, itt egy csomó múltbeli dolog volt, hogy nem sikerült ezt felmérni mielőtt az egyik alappilérré teszik, nademindegy), szóval a konkrét hírhez, azért a rablás az az amikor erőszakkal (tipikusan valamilyen fegyveres fenyegetéssel) veszi el a másik értékét. A posztban nincsen link de tényleg ez történt?

 15. @bvr
  Tudta a Warner is szerintem. Mind tudják. Az ügynökök, és a producerek gondolom vannak olyan viszonyban, hogy fű alatt azért mindenki tudja, hogy ki labilos, kinek vannak “komolyabb” dolgai.
  Csak hát ez szinte kockázat elemzésről, és rizikó vállalásról szól egy ideig, ezeknél a színeszeknél. Biznak benne, hogy nem derül ki. Ahogy Kevin Spacey esetében, és Ezra esetében is tették, csak hát nem jött be. Borultak a bilik.

  Nehéz ügy ez. Ott van például Tom Cruise is. Nézd meg ma mindenki az egekig magasztalja. Aztán ő is tagja annak a baromira problémás szcientológia körnek. Amikor váltak, ott majdnem derültek ki dolgok, csak hipp-hopp megegyeztek Holmes-ékkal. Mi átlag emberek csak elképzelni tudjuk, hogy a háttérben milyen hatalmak mozgósulnak ilyen esetekben. A Harvey Weinstein ügy óta, már nem sokan mernek falazni,mert ha még is kubukik a dolog, akkor sok mindenkit magával ránt. Régen Hollywood ilyen esetben szépen összezárt, mint a jó katonák. Gondolom mert sokan tudnak a másikról olyan dolgot, amiért érdemes hallgatnia mindenkinek. De manapság szétröppennek, és mindenki a saját bőrét félti.

 16. Ez a csávó egy kibaszott idióta. Színésznek okés, de semmiből nem pótolhatatlan, főleg nem egy képregényfilmből.

 17. Tom Cruise-t ne keverjuk mar ide, egyreszt ott nem ilyen dolgok voltak a hatterben masreszt a merleg pozitiv oldalan meg teljesen mas dimenzioban mozgo kategoria (kb az utolso igazi hollywoodi sztar)
  De en meg Kevin Spaceyt se vennem ide, (nem mentsegkent, hanem magyarazatkent) az o ugyei regiek, masreszt szineszkent pedig nem keveset tett le az asztalra, igy ott ebbol az egyenlegbol ertheto hogy a studiok ezt nem gondoltak kulonosebb kockazatnak. Valamint amint viszont ezek az ugyek nagy nyilvanossagot kaptak es gyorsan kiderult hogy nem menthetoek, onnantol rogton el is vagtak vele a szalakat (sot, az all the moneybol penzt nem kimelve retusaltak ki) Itt meg ez mar hanyadik ugye?! Nem veletlenul irja human a posztban hogy “Nem tudom elhinni, hogy a The Flash film vele érkezik.”
  (es nem veletlenul iranyult arra az en kerdesem hogy egyaltalan hogy merult fel hogy ezt a csavot egy franchise alappillerenek castingoljak)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.