Bones & All-előzetes

Luca Guadagnino felnövéstörténetes horrorfilmje, amiben Taylor Russell és Timothée Chalamet szerepel.

A főszereplő csaj az egész országot bejárja apja felkeresésére. Azt akarja megtudni a férfitól, hogy miért támad benne minden szerette iránt az az érzés, hogy meg akarja ölni és enni őket. Igen.

Elég művészies a trailer, kora téli premier.

10 hozzászólás a “Bones & All-előzetes” bejegyzéshez

  1. Guadagnino mindig valami egyedi dologgal jön elő,én a Suspiriáját is rongyosra néztem. Ezt is várom.

  2. Ezt én kihagyom. Ezzel a rendezővel fejben biztosan gondok vannak. A Suspiria is egy undorító hatásvadász sátánista film volt. Anno nem sokon múlott, hogy kimenjek a moziteremből róla.

  3. Mi ez a sok kannibál???
    Két poszttal előbb is…
    Meg nemrég volt Flesh winter soldier és folyami rákos csaj

    Ők az új zombik?

  4. A Suspiria sehol nem volt sátánista :D boszorkányok. na azok voltak benne. Valamint a Dario Argento film újragondolása volt, ami szintén nem gyerekfilm volt, szóval várható volt hogy ez sem lesz az. De ezen kívül a faszinak olyan filmjei vannak mint a Bigger Splasg, Call me by your name, I am love..szóval mielőtt kijelented hogy bajok vannak nála nézd végig a filmjeit és utána tegyél egy ilyen megjegyzéseket. Más érzelmi szinten működünk mind én ezt elfogadom csak akkor kicsit másképp fogalmazz.

  5. jjézusom az igazi szőke:D:D.. de a Fresh tökjó volt..nem új keletű dolog ez, talán végre lesznek kihívói a hannibal filmeknek.

    Suspiriából meg nem is rémlik undormány dolog, inkább csak nehéz volt megérteni. Végre elmondhattam Dakotáról, hogy megérkezett, itt van, színészkedik!! Sanszos, hogy itt is lesz egy-két olyan mozzanat, amit nem fog fel elsőre a szöszi agyam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.