Vesper-előzetes

A furcsa poszteres posztapok sci-fi kapott új előzetest. Az Aurora rendezőinek új filmje amiben a Föld ökoszisztémája összeömlik, és egy 13 éves lány a lebénult apjával próbál túlélni. Feltűnik egy rejtélyes nő, akinek a titka a lányt a jövőért folyó harcba keveri.

Ennyi alapján ez elég érdekes lesz, vagy legalábbis kilóg a “tipikus nagyfilmek” sorából.

human
írta
2022. 08. 12. 03:38
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Vesper-előzetes” bejegyzéshez

  1. Én nem értem, mit jelent, hogyan omlana össze teljesen? Én ha belerohadok, akkor is nő a gaz nálam, ha nem rakom le rendesen a geotextilt, alatta nap, víz nélkül, frissen gyomlált részen is, két hét alatt több tíz cm magasra nő a gaz. Ezek kiirthatatlanok, max eluralkodnak jobban, ha a haszonnövények nem teremnek valamiért.

    Én imádom a disztópikus filmeket, The Road meg ilyesmi, de tök jó lenne valami realisztikusabb, ahol csak szúrós gxcik nőnek mindenhol, és a túlélők a gazfőzelék miatt gyilkolják egymást.

  2. Jól néz ki, mindenképpen megtekintem. Remélem nem rontják el túl sok akciózással csak, hogy fenntartsák az “értelmetlen közönség” érdeklődését. Örülnék egy filozofálós végkifejletnek.

  3. ” Az Aurora rendezőinek új filmje”
    Errol(Aurora) nem talaltam infot ezekkel a rendezokkel sajnos,pedig erdekelne a film

  4. @Supul_et_Flow: Öcsém, 10 perce ezen röhögök :D és teljesen 100%-ig leírtad azt, ami engem folyamatosan zavar egy-egy ilyen apokalipszis moziban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.