Jason Momoa húzott egy őszintét

Olyan ritka, hogy valaki ennyire őszintén mer nyilatkozni a karrierje borzasztó húzásainak egyikéről. Nyilván finomítja a “legjobb élmény volt készíteni” fordulattal, nem csak leszólja a 2011-es Conan filmet, de elismeri, hogy elvették tőlük és egy kalap szarrá tették a végeredményt.

I’ve been a part of a lot of things that really sucked, and movies where it’s out of your hands. Conan [the Barbarian] was one of them. It’s one of the best experiences I had and it [was] taken over and turned into a big pile of shit.

Jason Momoa

Nyilván rengeteg mindenről szó van még az interjúban, ha valakit érdekel.

human
írta
2022. 08. 13. 02:44
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Jason Momoa húzott egy őszintét” bejegyzéshez

  1. A környezetem nőnemű tagjai elalélnak ettől a faszitól, de most komolyan, ránézek erre a képre, és hogy néz már ki? Az a rózsaszín cipő, meg a ruha, mint egy transzvesztita. Akármilyen is a fizikuma, öltözködésben feminimebb mint Woody Allen.

  2. Ez az a film, aminél nem tudom eldönteni, hogy annó láttam-e. Már nagyon összemosódik a Skorpiókirállyal és annak a folytatásaival, valószínüleg minőségileg sem sokban térhet el tőlük. De 2012 vagy 13 környékén Rachel Nichols miatt belenéztem, mert annak idején a G.I. Joe első része meg a Continuum sorozat alapján úgy tűnt, hogy lesz belőle valaki. De nem merném rá azt mondani, hogy végig láttam a filmet. Viszont elképzelhető, hogy egy ennyire felfuttatott Momoával egy jobban megcsinált második részt még akár meg is néznének az emberek.

  3. Szereti ezt a rózsaszínes, bordós pasztell árnyalatokat, de nekem sem jön be ez a stílus, se a faszi sem.

    A seggállú Ben Affleckkel szívesebben kezdenék valamit.

  4. totoro: Sajnos ebben a témában (is) nagyon támaszkodik a management-jére.
    Volt szerencsém többször látni őt civilben-többek között koncerten- ott azért normálisan öltözködik.

  5. Nekem spec nagyon bejön ez a szett, tiszta Miami Vice, én nagyon élem a 80as évek-divatot. :)

    Momoa meg egy hipermaszkulin megjelenésű fickó, szerintem a Khal Drogo szerep is rajta ragadt egy kicsit. Ehhez még hozzájön, hogy amúgy egy vicces és közvetlen figura (annak tűnik), ez így együtt eléggé fel tudja szukásítani a nőket.

  6. Anno a rózsaszín kifejezetten férfias szín volt, még katonai egyenruhákban is előfordult, pl. US Army A típusú egyenruha a 2. vh-ban, csak vmikor a 80-as években lett “lányos” meg “b*zis”, pedig nem bánnám, ha ismét divatba jönne, egy tök jó vidám szín. Én bírom Momoa stílusát.

  7. Ezek a kommentek…atyaég. Nem hallottátok még soha azt a szót, hogy metroszexuális?

  8. Mennyi ítélkezés te jó isten… mi lenne akkor ha mindenki úgy öltözködik ahogy akar? Nem hinném hogy attol mert Jason Momoa (vagy bárki más) rózsaszínt viselne, attól még kötelezővé válna bárkinek is követni őt.

  9. Hogy érdemben is szóljon valaki a poszthoz, nekem bejött a Momoás Conan, már csak azért is, mert végre azt a karaktert láttam a képernyőn, akiről anno olvastam. Kurva jó casting volt, ezt az érdemét nem lehet elvenni tőle.

  10. Jaja, Momoa sokkal közelebb állt a könyvhöz, bár a film közelébe sem ér az Arnie-snak.

    “a Khal Drogo szerep is rajta ragadt egy kicsit.”

    Már az SGA-ban is kemény volt azelőtt. :)

  11. “Jason Momoa húzott egy őszintét”

    ez most kivételesen nem kötekedés, de erről egyébként tényleg az jut eszembe, hogy amikor valaki istenít valamit, akkor “HAZUDIK!”, amikor köpköd: “ŐSZINTE!”. ami több, mint abszurd. nem csak az elsőt rámondani mindenre, hanem a második is.

    The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn’t exist.

    Ha valaki rutinos, akkor pont az utóbbinál kéne elgondolkodnia, hiszen ezzel gyűjt be “most aztán megmondta!” “elismeréseket” azoktól, akik cinikusan állnak mindenhez.

  12. Szerintem én láttam ezt a Conan-t, de egy képkockára sem emlékszem belőle… ¯\_(ツ)_/¯

  13. Bachstein én eddig nem láttam a filmet, de a posztod után most meg fogom nézni :(
    Mammut veled egyet értek.

  14. ” amikor valaki istenít valamit, akkor “HAZUDIK!”, amikor köpköd: “ŐSZINTE!”. ami több, mint abszurd. nem csak az elsőt rámondani mindenre, hanem a második is. ”

    mivel az utóbbihoz semmi érdeke nem fűződik? és igen, még így is csak általánosan és szakmán belül is negatívan megítélt filmekre merik mondani, mint most Momoa tette. de az éltetésnél sem azt mondtam, hogy mindenki hazudik, csak hogy nem kell 100%-nak kezelni amit egy film/sorozat bemutatója előtt mondanak a PR kampány közepén, pedig sokan úgy teszik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.