Behúznátok moziban?

Gondolom az Andor sorozat érkezésével függ össze, na meg a kevés új nagy filmmel, hogy odakinn IMAX moziba küldik kicsit ezt a Star Wars történetet. Ennek kapcsán lett egy új poszter a Rogue One-hoz.

14 hozzászólás a “Behúznátok moziban?” bejegyzéshez

  1. A Disney SW-k közül még ezt bírtam a legjobban, de az apróbb hibák, mint a műanyagfejű Tarkin tönkrevágják az élményt. Jobb lett volna, ha egy igazi élő hasonmást keresnek inkább a szerepre.

  2. Az újak közül ez volt a favorit, de moziban elég volt akkor, kétszer, vagy talán háromszor is (egymást nem csípő haverok miatt :) ).

  3. Nekem ez is meg a Solo is bejött, több volt bennük a Star Wars, mint az új trilógia bármelyik részében.

  4. “A LONG TIME AGO IN A GALAXY FAR, FAR AWAY BUT NO TITLE CRAWL… OH WELL!IT BROKE NEW GROUND!!”

    Egyébként ez, és a Mandalorian sorozat hozta vissza legjobban számomra a Star Wars feelinget.

  5. Az utolsó öt percért egyszer megérte megnézni. Addig ez max egy Delta Force5 szintű B mozi. És ez volt a dízni-sw csúcsa. Ami ha csak pár percre is, de valódi SW-t tartalmazott.

  6. Érdekes, hogy anno szerintem a túlértékelt vélemény volt többségben, most meg kb. a valósabb fajta.

  7. Olyan emlékezetes volt, hogy egy kurva mondatára vagy cselekedetére nem emlékszem :D Fillért nem adok a Disneynek!

  8. Én továbbra is szeretem a Rouge One-t, a hibáival együtt is. Andort meg most a sorozatban be lehet mutatni szépen, a filmben elfért még, hogy sokat nem tudunk róla, a szerepét betöltötte ott így is. Tiszta lappal szerintem jobb, mint pl egy Obi-wan aztán megy a panaszkodás, hogy nem karakterhű, nem illik a sztori a korábbiakba, stb.

  9. Az mondjuk elég szomorú, hogy valaki ilyet ír, hogy Andor nem volt elég emlékezetes, mikor az első felvállalt kvázi terrorista karakter volt a lázadók közt és ráadásul main karakter, aki hidegvérrel simán kilövi a cimboráját, ha a túlélés és a lázadás segítése forog kockán. Teljesen rendben volt a karakter és a motivációi is, nem olyan műanyag pukkancs, mint az új trilógiában Poe Dameron.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.