Seoul Vibe-előzetes és poszter

Koreai akció-kaland érkezik a Netflixre nemsokára. A hivatalos leírás: Az 1988-as szöuli olimpiát megelőző napokban egy sofőrökből és szerelőkből álló szedett-vedett csapat titokban megpróbál felszámolni egy pénzmosó bandát.

A poszter alatt előzetes. Driftelés imádók előre?

7 hozzászólás a “Seoul Vibe-előzetes és poszter” bejegyzéshez

  1. Jónak néz ki de a Carter annyira nem jött be. Még a sztori haggyán, de az a kamera kezelés meg az átmenetek nagyon durván amatőrök voltak de lehet hogy tudatos döntés volt és ez adta a báját de nemtom. Így nem szabad vágatlan filmet csinálni. Plussz szerintem egy fél órával hosszabb volt a kelleténél.

  2. @Swarnaus: Nem amatőrség volt. Ha megnézed Dzsung Bjung-gil előző filmjét láthatod, hogy már ott is kísérletezett ezzel. Csak ott nem ilyen mértékben és nem ennyire ‘leszarom’ módon. Jobban működnek valamivel és át tudsz lépni rajta, mert a film többi része nem folyton ez…

  3. Kevesebb arcplasztika a szinészeknek, több Neoton Família: Korea dal a háttérbe, és a film jó lesz. :)

  4. Nem tudom, ugyanolyan gány CGI-nek néz ki, mint a Carter, azt is az tette taccsra a szememben. Egyszerűen undorítóak ezek a “vetített” hátterek és műanyag autómodell üldözések, karambolok. Alig várom, hogy a Raid1-2 alkotói ismét csináljanak egy minőségi ázsiai akciófilmet, mert amik mostanában vannak, eléggé szánalmasak.

  5. Vannak minőségi ázsiai akciófilmek. Csak nem abból kéne ki indulni, hogy milyen volt a Carter meg ez az előzetes…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.