Elkezdődött Ezra Miller PR tisztogatása

Mielőtt valaki félreérti, remek ha segítséget kap a lelki bajaira, de a végső lökéseket az esetleges tényleges kezelésre egyértelműen a The Flasht jövőre bemutati akaró WB harcolhatta ki nála.

I now understand that I am suffering complex mental health issues and have begun ongoing treatment

Ezra Miller

Avagy felfogta, hogy komoly lelki bajai vannak, és elkezdte kezeltetni.

human
írta
2022. 08. 16. 16:38
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Elkezdődött Ezra Miller PR tisztogatása” bejegyzéshez

 1. Lehet ezt cinikusan nézni, persze. De a lényeg, hogyha tényleg kezelést kap, akkor az pozitív fejlemény. Mégha kapitalista célok vezérelték az ezt kieszközölők…

 2. Van még aki hisz neki? Lapátra vele… random első 10 emberből előszednek egy jobb színészt minit ez az izé…

 3. Börtönbe vele. Ennyi erővel bárki elkövet egy rakás bűncselekményt, majd bocsánatot kér, mert lelki baja van és megy kezelésre. Mondjuk ez még bocsánatot se kér, ezt a pár sor kamut valamelyik ügynöke kirakta és szevasz. Jól kimentik a közveszélyes bűnözőt, de unalmas már ez a mocsokság

 4. Mennyi düh van itt az emberekben. Nyilván elszámoltatják majd bíróságon is ha olyan dolgai vannak, ezek a nyomozások biztos futnak a háttérben, majd fizet, vagy leüli vagy bármi, de miért ne kaphatna segítséget addig is, ha tényleg mentális gondjai vannak? Addig is nyugton van nem?

 5. Én már el is pörgetem a híreket róla mert elolvasva a kommenteket arra jövök rá mindig, hogy a kommentelők többsége (nem feltétlen itt) sokkal rosszabb emberek. Nem értik hogy a mentális betegség komoly dolog és nem kibúvó a bűntettek alól. Ráadásul azért nem gyilkosról van szó, igazán durva bűnöket amik miatt pl életfogytot vagy 10 évet kaphatna nem is követett el. Azt a nőt meg a gyerekét sem erőszakkal tartotta a házában maga a nő nyilatkozta ők mentek oda vele. A kocsmai bunyók meg a többi az max 1-2 felfüggesztett és merem állítani a kommentelők többsége elkövetett már hasonlót. Csak ugye a sztároktól valamiért elvárják hogy szentek legyenek vagy nem tudom. Ráadásul az a durva hogy a Hawaii-ban elkövetett dolgokról sem tudunk igazából semmi konkrétat de ott ugye bevitték a zsaruk de nem lett belőle semmi. Ha annyira komoly dolgokat csinált volna és csak a fele igaz annak amit írtak róla akkor miért nem fogta el a rendőrség? Ez a kérdés valahogy senki fejében nem fogalmazódott meg ahogy látom. Nem bújt el hónapokig élt a saját házában. Ez a mai cancel kultúra akkora mértéket ölt már hogy a legkisebb dolgokért is örökre elásnának mindenkit a fotelszökevények. Nem mondom hogy nem érdemel büntetést mert nem tudom hogy azokból amiket csinált mennyi igaz de szerintem ez nem az átlagemberek tisztje hogy eldöntsük. Ez kb olyan mint régen, mikor máglyán elégették a nőket mert azt hitték boszorkányok. Az emberek tényleg jobban élvezik mások szenvedését mint bármi mást. És ez SOKKAL rosszabb mint bármi amit eddig hallottunk Millerről.

  Ami minket érint az egyedül a film, amit úgyis bemutatnak mert 200 millás nem fognak kukázni, utána meg úgyis új színész lesz Flash. Az emberek 90%-a állítom azt sem tudja ki az az Ezra Miller csak beül majd egy újabb agyatlan képregény filmre.

 6. Jó leszek, sír fel egy hős fogoly, kinek a sorsa ily mostoha,
  osztva Hawaii s környéke – már e tékozló fiúk sem a régik –,
  miket is műveltem, jaj, csak ne lássam vásznamon viszont soha,
  néha a józan ész láncait a vad szív lakatjai védik.

 7. Bayay: Azért abba gondolj bele, ha ezeket a cselekményeket egy random ismeretlen követi el, jó eséllyel már narancssárga kezeslábasban héderelne a San Quentin fegyház valamelyik cellájában. Őt meg beteszik valami luxus rehab intézménybe pár hónapra golfpályával, meg feszített víztükrü medencével.

 8. Kempesbaba

  Fogalmunk sincs, hogy mit követett el, ezek csak internetes hírek. Az eljárások gondolom folyamatban vannak és lesz eredménye. De ezekért amiket írtak róla, itthon is max felfüggesztett börtönbüntetést kapna, vagy próbára bocsájtást.
  A legdurvább a betörése volt kb, minimális kárértékkel.

  Jó ember? Nem. Ki nem állhatom már ránézésre se. De ez a Cancel kultúra már nagyon zavaró.

  A büntetését majd a bíróságon megkapja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.