12 hozzászólás a “Az Enola Holmes 2 posztere” bejegyzéshez

  1. Én igazán adni akartam a második résznek is egy esélyt, az idegesítő kamerába nézős narráció ellenére is. De ez a poszter most megint gondolkodóba ejtett… Most akkor mégse nézzem meg?

  2. Szerintem kifejezetten érdekes poszter legalábbis az első rész poszteréhez képest. Nincs igazan bajom milli bobby barnával a film legyen jó és csavaros mert az első rész szerintem egynek elment, de kb az elején lehetett tudni, hogy mivan. Sadie Sinket kéne nyomatni inkább filmekben. Sokkal jobb mint mbb.

  3. sadie ideje csak most érkezett el, de szerintem mindkettőt nyugodtan nyomhatják, kell színész utánpótlás a fiatalok között, és Brown is minimum elmegy általában.

  4. Hát nekem az első része szörnyen nem jött be, rettenetesen feszengtem a kínos kamerába beszélések alatt és amúgy se volt egy nagy eresztés a film. De aki szereti, annak tényleg jó szórakozást a másodikhoz is, alapvetően jó, hogy ilyesmi filmek is készülnek, csak nem nekem való. :)

  5. Az első rész számomra borzalmas volt, nagyon idegesítő, ellenszenves főszereplő, mármint nem a színésznő őt kedvelem hanem a karakter. Minden lében kanál, okoskodó, arrogáns kis pi… Fu de utáltam.

  6. “Minden lében kanál, okoskodó, arrogáns kis pi…”
    Érdekes, hogy én negyvenes nőként picit sem láttam ilyennek. Tényleg szubjektív, ahogyan a világ jelenségeit dekódoljuk. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.