Jamie Clayton = Pinhead

A Hellraiser remake-ből érkezett az első kép a főszereplővel. Mások is itt vannak, katt a továbbra.

human
írta
2022. 09. 02. 11:11
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Jamie Clayton = Pinhead” bejegyzéshez

 1. Hát nem szaladt meg a fantáziájuk túlságosan. Ugyanaz a maszk, csak most egy nőn. Ennél kicsit jobban is megerőltethették volna magukat, ha már annyira változtatni akartak. Pl. most a predátort is teljesen átszabták, aztán elmaradt a népharag, elég jól sült el a dolog. Néha merni kell egy kicsit kísérletezni.

 2. @csuszu: lesz egy sor másik cenobita is, ahol ki lehet élni a kreativitást. Pinhead-en a nevéből adódóan sem érdemes sokat változtatni. Sokan nem tudják, hogy az első Hellraiser a Hellbound Heart c. kisregényből készült, ahol Pinhead meg sincs nevezve, de Barker ad egy elég rövid, de egyértelmű leírást róla. Amből ráadásul az is kiderül, hogy nőnemű, vagy legalábbis nőies, a filmek Pinhead-jével ellentétben:

  “Do you understand?” the figure beside the first speaker demanded. Its voice, unlike that of
  its companion, was light and breathy-the voice of an excited girl. Every inch of its head had been
  tattooed with an intricate grid, and at every intersection of horizontal and vertical axes a jeweled
  pin driven through to the bone. Its tongue was similarly decorated.”

 3. Scorpion, olvastam, Pokolkeltő címen. Nem a nő mivolta miatt elégedetlenkedtem, hanem a fantázia hiánya miatt. Persze, jogos, ott a többi cenobita, mindjárt az egyik a 3. képen. De én többet vártam attól, hogy egyszerűen csak lemásolja Pinhead-et. Lefogadom, hogy három illusztrátor háromféleképpen rajzolná le Pinheadet, ha csak az eredeti leírásra támaszkodhatnának és nem láttak volna egy filmet sem. De legyen ez az én bajom. Csináljanak egy jó filmet, nem sok van belőlük.

 4. Dante, igen rémlik valami, a korábbi hírekből. De bánja a fene, ha nem csak emiatt kapta meg a szerepet.

 5. Csuszu1:
  ‘Hát nem szaladt meg a fantáziájuk túlságosan.’

  Igazad van :) Lehetne meleg néger is, a szögek helyett meg kis műf**ok állhatnának ki a fejéből. Ja meg lefújhatnák rózsaszinre a manust…

 6. DnP, értem én, de nem erre gondoltam. Csak nézd meg Barker eredeti concept art-ját a neten, keress rá. A lényeg, hogy el lehet szakadni az eredeti filmtől.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.