20 hozzászólás a “Eddie Murphy az új Beverly Hills Cop forgatásán” bejegyzéshez

 1. Óriási ripacskodásokat és cringe-fesztivált várok a filmtől, de jó konzumidiótaként nyilván meg fogom nézni. :D (imádom az 1-2-t)

  remélem elhangzik majd benne, hogy I’m too old for this shit

 2. Bad Boys for life pár éve, ugyanígy jajgatott mindneki, aztán hatalmas siker, film is jó lett. Hátha itt is ez lesz.

 3. K1ssd:
  Annyira nem volt az jó, viszont Murphy filmjei ezerszer jobbak (nekem jobban bejön) mint a pofozkodó Smith filmjei.
  Más kérdés, hogy Coming 2 America nem volt akkora szám, szóval félek egy kicsit.

 4. k1ssd … már megbocsáss,de lehet,hogy te azt a Bad Boys filmet a cseh kettőn nézted,mert az minden volt csak éppen “jó” nem!

 5. Bad boys 4 life óriás crap volt. Tudom, hogy szinte esélytelen de én bízom benne, hogy ez egy tökös, káromkodós, nem pc humorral megáldott oldschool akció film lesz.

 6. Lehet nektek nem tetszett a Bad Boys (ami jó volt). Számok, bevételek világszinten nem ezt mutatják.. tehát..

 7. A film 90 milliós költség mellett, 400 felett zárt világszerte. Tehát, nektek nem tetszett. Ez általában úgy működik. Valaki megnézi, aztán mondja havernak, ez fasza volt. Nyilván többségnek tetszett. De ez lényegtelen. Nem tudjátok mi a jó. Erre mondják azt, csináljatok jobb filmet.
  Lényeg, én pozitívan várom a folytatást. De ti biztosan jobb castingot, sztorit tudnátok intézni, mint a profik Hollywoodban.

 8. A BB3. minden volt csak jó nem.
  A direktorok fakezűk voltak. Azt a 90 millát (ami egy mai blokkbázsternek szánt filmhez kurva kevés) is szarul költötték el: az akciók TV epizód szinvonalúak voltak, a CGI-gagyi volt, a dialógok eröltetettek voltak, MLawrence úgy nézett ki mint egy péklapát, az operatőri munka szégyen volt az előző részekhez képest,a scoreja semmilyen volt és a bevételeit meg ne hozzuk már fel: egy covidhiszti kellős közepén jött ki mikor az emberek ki voltak éhezve valami jóra és beültek a “neve” miatt erre a foshalmaz mozira…

 9. k1ssd
  “Lehet nektek nem tetszett a Bad Boys (ami jó volt).”

  “Nem tudjátok mi a jó. Erre mondják azt, csináljatok jobb filmet.”

  Hát erre meg azt mondják hogy a legszarabb érvelés

 10. Egy Beverly Hills Cop 4-et csak úgy tudnék elképzelni, hogy a sokat tapasztalt és látott Axel már íróasztal mögött ül és onnan osztja az áldást besavanyodva, mint anno Todd felügyelő, aztán egy személyes ügy kirángatná az utcára és ismét visszacsöppenne az akciózások sűrűjébe, ahol ismét fel kellene találnia magát. Remélem nem az a terv, hogy Eddie Murphy 61 évesen jellemfejlődés nélkül hozza ugyanazt a link karaktert, mint a 80-as években. Még a Halálos Fegyver 4-re is sokat változott Riggs az első részhez képest, pedig faék egyszerű karakter volt.

 11. Nyilván költői a kérdés, hogy nem lenne-e jobb a 80-as/kora 90-es évek non-pc akció-vígjátékait hagyni békében nyugodni..mert hát nem hagyják. Pedig még a most kötelező kiherélés nélkül, önmagában is nyomasztó az akkor fénykorukat élő karaktereket megöregedve látni. Van, aki tényleg kíváncsi a megöregedett Mike-ra, Marcus-ra, Riggs-re, Murtaugh-ra, Axel Foley-ra, Joe Hellenbeck-re? Ja, ez utóbbit biztos nem látjuk már, ennyi “pozitívuma” lehet szegény Willis lerobbanásának, ha ezt lehet így szigorúan idézőjelben mondani…mert előbb-utóbb ő is kapott volna valami színtelen, kiszürkült nagyapó-folytatást, amiben valszeg a negyvenes Darien Hellenbeck lett volna már a valódi főhős, Jimmy Dix némileg fiatalabb fiával együtt…
  Ezek a karakterek ott és akkor, abban a korban működtek. Hagyni is kellene őket ott örökre, hogy így emlekezhessünk rájuk.

 12. Mivel ma kijött pár kép, amin Taggart és Billy is rajta vannak, kicsit jobban várom. De igen, a mai trendek + netflix… nem tudom, talán a nosztalgia vinni fogja, de nekem is a kurva szar bad boys 3 jutott eszembe…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.